Tuotemerkit

3M

3M

3M on yhdysvaltalainen monikansallinen monialayritys.
ritys valmistaa yli 55 000 erilaista tuotetta, muun muassa kiinnitysaineita, hiomotuotteita, laminaatteja, sähköisiä piirejä, näyttöjä, terveydenhuollon tarvikkeita ja lääkkeitä.
3M perustettiin Minnesotassa vuonna 1902. 3M:llä on 136 tehdasta ja 88 000 työntekijää ja myyntikonttori yli 200 maassa. Sen tunnetuimpia tuotteita ovat keltaiset Post-it-muistilaput ja Scotch-toimistoteipit.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Abba

Abba

 Abban laajaan valikoimaan kuuluu tuotteita tonnikalasta keittoihin, leivänpäällisiin ja valmiskastikkeisiin. Luonnollisesti valikoimassa on myös silliä kaikissa muodoissaan. Ravintosuositusten mukaan kalaa tulisi syödä kolme kertaa viikossa.
Lähes koko tuotanto keskittyy Kungshamniin. Tuotteita valmistetaan laadukkaista raaka-aineista Bohusin läänin huikeissa saaristomaisemissa. Toivomme ja uskomme, että saaristolaistunnelma välittyy myös sinulle, kun maistat Abban tuotteita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

ACKD Easy Diet

ACKD Easy Diet

ACKD™ EasyDiet -erityisruokavaliovalmisteita käytetään aterioiden sijaan laihduttamiseen ja painonhallintaan. Hyvänmakuiset EasyDiet-tuotteet  sisältävät paljon kylläisyyden tunnetta ylläpitävää proteiinia, mutta vain vähän hiilihydraatteja ja sokeria. EasyDiet-tuotteet sisältävät kaikki elimistölle tärkeät vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet sekä kuidut. Tuotteisiin on lisätty aminohappoja ja ne eivät sisällä keinotekoisia makeutusaineita eikä arominvahventeita.

EasyDiet-valikoimassa on useita erilaisia ateriavaihtoehtoja eilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin:

 • puuroja
 • keittoja
 • smoothieita ja 3-in-1 -tuotteita, kuten pirtelöitä, mousseja ja vanukkaita
 • välipalakiisseleitä
 • patukat

ACKD™ EasyDiet -tuotteita käytetään osana ACKD™-ohjelmaa, jossa hyödynnetään maksimaalisesti ketoosiin liittyvää metaboliaa. Ketoosissa elimistö ottaa lähes kaiken energiansa kehoon kertyneestä rasvasta, ei lihaksesta.

Selaa tuotemerkin tuotteita »


Aino

Aino

Valtaosa Aino-tuotteista valmistetaan joko kokonaan tai kootaan osista Suomessa. Osa tuotteista tuotetaan muualla EU:ssa tai Aasiassa. Aino-tuote on valvottu tuote. Jokainen Aino-tuote on käynyt läpi arvioinnin, jossa on punnittu tuotteen sopivuus suomalaiseen siivouskulttuuriin, tuotteen käytettävyys ja toiminnallisuus sekä kestävyys eli sanalla sanoen – tuotteen laatu. Käytönkestävä hinta–laatu -suhde onkin osa Ainoa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Air Wick

Air Wick

Tällä hetkellä Air Wick® -tuotteita on saatavilla yli 60 maassa. Tarjoamme laajan valikoiman kodin tuoksutuotteita, kuten tuoksuöljyjä, Freshmatic® ‑huonesuihkeita, tuoksukynttilöitä, huonesuihkeita, Stick Ups® ‑tuotteita ja muita siirrettäviä ilmanraikastimia sekä Aroma Sphere ‑tuoksunvapauttajia. Niin ikään tuoksuvalikoimamme on hyvin monipuolinen, ja siihen kuuluu runsaasti erilaisia tuoksuja kukkaistuoksuista, hedelmäisistä tuoksuista ja gourmet-tuoksuista puhtaiden lakanoiden tuoksuun, laventelintuoksuun ja sitrustuoksuihin.

Air Wick® ‑kodintuoksutuotteiden avulla voit varmistaa, että kotisi on aina raikas ja kutsuva ja ilmentää omaa persoonaasi. Air Wick® ‑valikoimasta löydät juuri oikean tuoksun yhtä lailla kotoisien kuin eksoottistenkin tunnelmien luomiseen. Tutustu tuotteisiimme ja valikoimiimme, niin huomaat, kuinka helposti saat aikaan kotoisan kutsuvan ilmapiirin Air Wick® ‑tuoksuilla.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Airam

Airam

AIRAM ELECTRIC OY AB on yksityinen vakavarainen suomalainen yritys, joka on perinteisesti tunnettu kattavasta ja laajasta lamppuvalikoimastaan. Airamin tuotevalikoimaan kuuluvat valonlähteet, valaisimet, sähkötarvikkeet, koristevalot ja vapaa-ajan tuotteet. Airamilla on pitkät perinteet valon asiantuntijana – vuodesta 1921. Yhtiö on tunnettu toimija, joka on saavuttanut vankan jalansijan niin vähittäiskauppojen kuin sähkötukkujen valikoimissa.

Airam kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan. Luottoluokituksen lisäksi Airam Electric Oy Ab on saavuttanut korkean, Suomen Asiakastiedon myöntämän Rating Alfa -luokituksen, "Suomen vahvimmat", johon yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. Markkinointi & Mainonta -lehden ja Taloustutkimus Oy:n vuotuisessa bränditutkimuksessa Airam saavutti sijan 84 vuonna 2014. Tutkimuksessa selvitettiin kaiken kaikkiaan 1008 brändin arvostus suomalaisten keskuudessa.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Albedo 100

Albedo 100

Albedo100 on kolmen eri suihkeen sarja valoa heijastavilla ominaisuuksilla joka mahdollistaa asioiden näkyvyyden hämärissä olotiloissa, kuten auringonlasku ja pimeys. Heijastava suihke on helppokäyttöinen ja täydellinen iltäkävelyille, ulkourheiluun, lasten turvallisuuteen ja moneen muuhun.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Alfmix

Alfmix

ALFMIX OY on suomalainen päivittäistavaratuotteiden markkinointi- ja myyntiyhtiö joka edustaa monia kansainvälisiä ja kotimaisia tuotemerkkejä. Valikoimassamme on etenkin makeisia, keksejä, snacksejä, leivonnaisia, oliiviöljyjä, juomia ja paristoja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Allévo

Allévo

Tavaramerkki Allévo on Karo Pharman omistuksessa, Health Care-yritys kasvavalla tuoteportfoliolla ja virtuaalisella tutkimus- ja kehitysosastolla.

Karo Pharma toimii tänäpäivänä Pohjoismaissa ja vientiä lisäksi kymmenkunta maahan. Osake on listattu Nasdaqissa Tukholmassa.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Almo Nature

Almo Nature

Kissa kuuluu lihansyöjiin: tyypilliset lihansyöjän hampaat ja ruoansulatuskanava, joka soveltuu proteiinien imeytymiseen ja niiden käyttöön ihanteellisella tavalla. Luonnossa kissan ruokavalio koostui erilaisista saaliseläimistä (hiiret, linnut, kalat), pääasiallisesti proteiini- ja rasvalähteistä (kuitujen ja muiden ravinteiden lisäksi, jotka löytyivät saaliiden ruoansulatuskanavasta).

Almo Nature suosittelee ravintoaineiden ihanteellisen tasapainon saavuttamiseksi kaikkien liha- ja kalatyyppien sekä yksinkertaisten, täydentävien ja täydellisten märkä- ja kuivaruokien vaihtelua (vastaavasti 60 % ja 40 % suhteessa). Märkäruoka on oleellinen osa kissan päivittäisessä ruokavaliossa nesteytyksen edesauttamiseksi ja virtsatiehäiriöiden syntymisen vähentämisessä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Alpen

Alpen

Aikoinaan oli valittava herkullisen ja terveellisen aamiaisen välillä.  Onneksi ei enää, sillä Alpen, alkuperäinen mysli sveitsiläiseen tapaan, on täynnä hienoimpia luonnon ainesosia. Se on taitavasti laadittu sekoitus kaurahiutaleita, vehnähiutaleita, meheviä rusinoita ja rapeita pähkinöitä – jokainen kulhollinen on terveellinen* ja maukas,

ja jokainen lusikallinen on täynnä herkullisia ainesosia. Mysli on ravinteikas ja maukas aamiainen!

Klassinen Alpen-maku on siirretty taitavana sekoituksena herkullisen meheviin ja käteviin Alpen-myslipatukoihin. Helposti mukana kulkevat patukat on päällystetty erilaisilla kuorrutteilla, ja ne sisältävät runsaasti herkullisia ainesosia.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

AmandaB

AmandaB

AmandaB-collection on Marjam-Interior Ay:n rekisteröity tavaramerkki jonka tuotevalikoima on laaja ja muuttuu jatkuvasti.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Anna-Mari West

Anna-Mari West

Anna-Mari West on valokuvaaja Anna-Mari Westin sisustusmerkki.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Ariel

Ariel

Ariel on Procter & Gamble yrityksen omistama vuonna 1967 perustettu tuotemerkki. Yli 50 vuoden kokemuksella toimiva Ariel on keskittynyt uusiin innovaatioihin tehdäkseen elämisestä mukavempaa ja helpompaa tehdessään vaatteista hehkeämpiä kuin koskaan ennen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Arix

Arix

Arix on vuonna 1969 perustettu italialainen puhdistusvälinevalmistaja joka on jo yli 40 vuoden ajan kehittänyt uusia vastauksia kodin puhdistukseen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Arla

Arla

Arla on suomalainen maidontuottaja.
Arlan 10 meijeriä, yhteistyömeijerit mukaan lukien, ja 605 maidontuottajaa sijaitsevat kaikkialla Suomessa aina Ranualta Ylivieskaan ja Hausjärveltä Skåldön saarelle.
Arlan suurin meijeri, tuotekehitys ja pääkonttori sijaitsevat Sipoossa. Meijereissä maidosta valmistetaan erilaisia maitopohjaisia tuotteita aina maidosta ruoanvalmistustuotteisiin. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Arvid Nordqvist

Arvid Nordqvist

Arvid Nordquist HAB on kahvintuottaja ja pohjoismainen myynti- ja markkinointiyritys, joka edustaa omien tavaramerkkiensä ja muiden tuotemerkkien kahveja, viinejä, oluita, elintarvikkeita ja Non Food.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Atkins

Atkins

Jos haluat säilyttää terveen painon tai yksinkertaisesti vähentää hiilihydraatteja, meidän Atkins tuotteet voivat auttaa sinua. Meillä on välipaloja ja juomia, jotka tukevat vähähiilihydraattista elämäntapaa, läpi päivän ateriat aamiaisesta iltapalaan. Ja ne maistuvat todella hyvältä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Auran

Auran

Auran on osa Oy Lunden Ab:ta
OY LUNDEN AB

Oy Lunden Ab on vuonna 1959 perustettu perheyritys, jonka tytäryhtiöitä ovat Oy Lunden Ab Jalostaja sekä Oy L Supply Ab. Liitettyään vuonna 2002 Jalostaja-tuotteet valikoimiinsa Oy Lunden Ab on edelleen vahvistanut asemaansa suomalaisen elintarviketeollisuuden kentässä.

 Auran-brändi on laajentunut voimakkaasti viimeisimpinä vuosina uusiin tuotekategorioihin ja tuoteperheeseen kuuluu nykyään sinapin lisäksi myös majoneesit, ketsuppi sekä sillit ja silakat.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Barilla

Barilla

Barilla on perheomistuksessa oleva elintarvikeyhtiö. Yhtiö on perustettu vuonna 1877 ja tänä päivänä yhtiöllä on toimintaa yli 100:ssa maassa. Barilla on markkinajohtaja pastatuotteissa ja pastakastikkeissa Manner-Euroopassa, leipomotuotteissa Italiassa sekä näkkileivissä Skandinaviassa. Barilla tunnetaan maailmanlaajuisesti italialaisena ruokakulttuurin symbolina.

Jo yli 140 vuoden ajan, on nimi Barilla merkinnyt ”aitoa italialaista ruokaa” miljoonille ihmisille ympäri maailman. Olemme ylpeitä ollessamme Italian #1 tuotemerkki pastatuoteryhmässä ja olemme iloisia voidessamme jakaa intohimomme italialaiseen ruokakulttuuriin.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Battery

Battery

 Suomen suosituin energiajuoma jo vuodesta 1997. Battery Energy Drink on vitaminoitu energiajuoma, jonka teho perustuu kahvi- ja guarana-uutteisiin sekä tauriiniin. Battery on Sinebrychoffin kehittämä juoma, jota viedään yli 20 maahan ympäri maailmaa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Bauckhof

Bauckhof

Bauckhof perustettiin alunperin vuonna 1969 biodynaamisten tuotteiden jakeluun Pohjois-Saksassa. Yritys on edelleen perheyritys, ja suhteet tuottajiin ovat ensiarvoisen tärkeitä. Tuotteiden raaka-aineissa suositaan biodynaamisesti tuotettuja tuotteita. Vuosien saatossa toiminta on monipuolistunut ja mm. omassa myllyssä jauhetaan luomuviljoja sekä uutuutena valmistetaan myös gluteenitonta tuotesarjaa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Bergen Cookies

Bergen Cookies

Bergen Cookies on Spometin valmistama puolalainen keksituotemerkki. Keksien valmistus aloitettiin vuonna 1990 laajentamaan yrityksen perustaneen perheen perinnettä valmistaa keksejä laajemmassa mittakaavassa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Berner

Berner

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Best Friend

Best Friend

Best Friend on 40-vuotias suomalainen lemmikkitarvikkeiden markkinajohtaja Pohjoismaissa. Toimintamme perustuu innovatiiviseen tuotekehitykseen, laadukkaisiin tuotteisiin ja rakkauteen lemmikkejä kohtaan. Laaja tuotevalikoimamme koostuu ruoista ja tarvikkeista, joita tarjoamme niin koirille, kissoille, jyrsijöille, kaneille, häkkilinnuille kuin akvaariokaloillekin. Konsernimme pääkonttori sijaitsee Kuopiossa ja yhtiöllä on tytäryhtiöt Ruotsissa, Tanskassa, Hong Kongissa ja USA:ssa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Best-In

Best-In

Suomalaiset maanviljelijät toimittavat meille lihan ja kasvikset – ja me käsittelemme niitä mahdollisimman hellästi. Niin syntyvät koiran ravitseva tuoreruoka, BARF ja luonnolliset makupalat.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Bibo

Bibo

Bibo on Huhtamäki Oyj:n omistama tavaramerkki joka valmistaa kertakäyttö astioita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Bic

Bic

BIC on perheyritys, joka on listattu Pariisin pörssiin. Yhtiö on maailman johtava kirjoitusvälineiden, sytyttimien ja varsiterien valmistaja.

Yli 60 vuoden ajan BIC on kunnioittanut yhtiön perinteitä tarjoamalla korkealaatuisia, yksinkertaisia, innovatiivisia ja luotettavia valintoja aina, kaikille, kaikkialla.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Bifi

Bifi

Kun kunnon lihannälkä yllättää! Pienet pakkaukset sopivat maltilliseen snacksnälkään, vaihtelunhaluisille tai vaikka evääksi mukaan. Kokeile jo tänään!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Bilanx

Bilanx

BILANXin maukkaat kuivaruoat pitävät huolta kissasi hyvinvoinnista koko sen eliniän ajan. Eläinlääkäreiden suunnittelemien tuotteiden laatua tarkkaillaan, testataan ja kehitetään jatkuvasti.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Bio Zentrale

Bio Zentrale

Bio Zentrale on jo yli 35 vuotta valmistanut hyvänlaatuista ekologista ruokaa. Nauti puhtaalla omatunnolla ja elä harmoniassa luonnon kanssa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

BioCare

BioCare

BioCaren missiona on tuottaa erityisen korkealaatuisia lisäravinteita, joiden hyödyntäminen terveellisen ruokavalion tukena kasvattaa tuntuvasti ja näkyvästi käyttäjänsä hyvinvointia. Pitkäjänteisen tutkimustyön ansiosta voit luottaa BioCaren tuotteiden laadukkuuteen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Bioska

Bioska

Bioska tekee lajittelusta helppoa

Bioska-pussien avulla jätteen lajittelu on helppoa ja hygienistä. Tarkasti tarkoitukseen suunniteltu, kestävä materiaali pitää biojäteastian ja lattiapinnat siistinä.

Tutustu Bioska-tuoteperheen laajaan biopussivalikoimaan! Bioska tekee vastuullisista valinnoista helpompia meille kaikille.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Bioteekki

Bioteekki

Suomen Bioteekki on vuonna 1993 perustettu yritys. Bioteekki haluaa toiminnallaan tähdätä suomalaisten jokapäiväisen terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen.

Tätä halua Bioteekki toteuttaa mm. olemalla Luontaistukkujen liiton jäsenyritys, Bioteekki on sitoutunut noudattamaan terveystuotealan eettisiä ohjeita.

Bioteekin tuotevalikoimaan kuuluu kymmeniä tuotteita useasta eri tuoteryhmästä. Valikoimastamme löytyy mm.

 • vitamiineja
 • kivennäisaineita
 • rasvahappoja
 • antioksidantteja
 • maitohappobakteereita
 • yrttivalmisteita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Biozell Professional

Biozell Professional

Biozell Professional-muotoilutuotteet ovat korkealaatuisia, alan ammattilaisten kehittämiä ja käytän­nössä testaamia. Niiden avulla luot hiuksiisi hyvän pidon, loistavaa muotoiltavuutta ja kiiltoa. Tuotteet sisältävät hoitavia ainesosia kuten pantenolia, silkkiaminohappoa tai E-vitamiinia.

Biozell Professional-hoitotuotteet on kehitetty sarjan ammattimaisia muotoilutuotteita käyttävien tarpeisiin. Shampoot ja hoitoaineet sisältävät runsaasti helliviä raaka-aineita sekä ylellisyyden tunnetta. Sarjaan kuuluu hiusväriä kirkastavia ja syväpuhdistavia shampoita sekä tehokkaita täsmähoitoaineita vaalennetuille tai tehokosteutta tarvitseville hiuksille.

Biozell Professional-sarjalle on myönnetty Design From Finland -merkki osoituksena suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Bliw

Bliw

Suomen ensimmäinen nestesaippua Bliw on pessyt suomalaisten käsiä jo 50 vuotta.

Raikkailla Bliw-uutuuksilla on ilo sisustaa kodin eri pesutiloja ja inspiroivista väreistä voi poimia kätevästi sävyt myös mattoon, pyyhkeisiin ja muihin kylpyhuoneen tuotteisiin. Kauniiden pakkausten herkulliset värit ja raikkaat pohjoisen luonnon tuoksut tekevät käsienpesusta nautinnon niin käsille kuin mielellekin kerta toisensa jälkeen.

Dermatologisesti testatut saippuat sisältävät kukkaisnektaria ja mineraaleja, jotka auttavat pitämään yllä ihon kosteustasapainoa. Bliwin täyteläinen vaahto on miellyttävän tuntuinen iholla ja saippua pesee kädet hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Bliw-nestesaippuoiden pH-arvo vaihtelee välillä 5,1–5,5.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Blue Dragon

Blue Dragon

Blue Dragon on nimetty kiinalaisen hyvän onnen- symbolin mukaan.
Yritys perustettiin yli kolmekymmentä vuotta sitten, yrityksen perustajan huomatessa, että kaupoista ei juurikaan löydy raaka-aineita aitojen kiinalaisten ruokalajien valmistukseen. Aluksi yrityksen tuoteryhmä koostui vaatimattomasti neljästä tuotteesta; soijakastikkeesta, chilikastikkeesta, bambunversoista ja vesikastanjasta. Muutamia vuosia myöhemmin tuoteryhmä kasvoi kuivatuilla munanuudeleilla, pikanuudeleilla sekä wok-annospusseilla. Sittemmin Blue Dragonista on tullut laaja-alainen Aasialainen ruokamerkki. Nykyisin Blue Dragon tarjoaa kuluttajille aitoja raaka-aineita thaimaalaisen, japanilaisen, vietnamilaisen sekä kiinalaisen ruoan valmistukseen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Blå Band

Blå Band

Blå Band on Continental Foods:in valmistama tuotemerkki.
Continental Foods:in tavoitteena on kehittää entistä parempia ja helppokäyttöisempiä tuotteita, joiden avulla valmistat hyvää ja ravitsevaa ruokaa nopeasti.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Boel & Jan

Boel & Jan

Boel & Jan AB perustettiin 1987 veljesten Boel and Jan toimesta, alunperin muotikankaiden myyjänä jälleenmyyjille. 
Vähittäismyyntiin keskittyminen pysyy, mutta tuotevalikoima on siirtynyt enemmän kohti kotitekstiilejä, yrityksen pääasiallisten tuotteiden siirtyessä valmistuotteisiin ja metreittäin ostettaviin kankaihin. 
Tämä kehitys on muuttanut Boel & Jan:in yhdeksi pohjoismaiden johtavista tukkukauppiaiksi, ja matka jatkuu yrityksen mahtavien asiakkaiden ja kollegoiden kanssa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Bolero

Bolero

Bolero on espanjalainen yritys joka valmistaa pääasiallisesti energia- ja urheilujuomia, mutta myös muita tuotteita kuten jääteetä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Bonaqua

Bonaqua

Bonaqua on Coca-Cola Companyn omistama tavaramerkki joka valmistaa pääasiallisesti vettä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Bonduelle

Bonduelle

Bonduelle on ranskalainen perheyritys, jonka juuret vievät aina vuoteen 1853. Joten tiedämme yhtä ja toista siitä, miten satoa korjataan ja vihannekset pakataan niin, että ne säilyttävät kaikki hyvät ominaisuutensa. Esimerkkinä pavut, jotka me höyrytämme, jolloin tölkissä tarvitaan vain vähän lientä. Näin pavut säilyvät rapeina ja maukkaina, ja voit lisätä ne suoraan salaatteihin, tai tarjoilla lisukkeena.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Bringwell

Bringwell

Bringwell tarjoaa laadukkaita, sertifioituja ravintolisiä, monivitaaminituotteita ja viherjauheita.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

British Gourmet Popcorn

British Gourmet Popcorn

British Gourmet Popcorn on BARE:n valmistama tuotemerkki.
BARE on Brittiläinen perheyritys jonka tavoitteena on näyttää maailmalle kuinka hyviä Brittiläiset popcornit voivat olla.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Brunberg

Brunberg

Brunberg makeiset

Brunberg on vuodesta 1871 valmistanut Porvoossa kotimaisia suklaita ja muita makeisia Suomalaiseen makuun. Useat Brunbergin tuotteista, kuten sinivalkoiseen paperiin kääritty tryffeli, tai yli satavuotias Alku-kermatoffee, tuovat monille mieleen lapsuusmuistoja mummolasta ja joulusta.

Brunbergin tunnetuin tuote ovat suukot. Vaikka tuotteen nimi onkin maailman muuttuessa muutettu, valmistetaan Brunbergin suukot kuitenkin edelleen samalla vakaalla reseptillä ja ammattitaidolla, kuin aina ennenkin.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Cailap

Cailap

Cailap Oy Marketing on Suomen johtava kauneusalan toimija, vuonna 1977 perustettu ja 1978 toimintansa käynnistänyt perheyritys. Cailap on yli 40 vuoden ajan luonut ammattitaidolla ja kokemuksella kuluttajien mieltymysten mukaisia kauneuteen ja pukeutumiseen liittyviä tuotteita. 
Cailapin päätuoteryhmät ovat kauneusvälineet, korut, hiuskorut ja optiset tuotteet (aurinko- ja lukulasit). Tuotevalikoimaan kuuluvat lisäksi suositut Muumi-tuotteet, jotka Cailap valmistuttaa yksinoikeuslisenssillä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Calvo

Calvo

Calvo on espanjalainen tonnikalasäilykkeiden cunccu, joka tarjoaa suomalaiseen keittiöön palan aitoa eteläeurooppalaista nautintoa.
Calvo tonnikala on pyydetty ympäristöä kunnioittaen ja säilötty makuja vaalien. Erilaiset säilykevaihtoehdot oliiviöljystä valkosipuliin tuovat nopeaan ruoanlaittoon vahvan makuharmonian. Valitse kattavasta tonnikalafileevalikoimasta oma muy maukas suosikkisi!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Canderel

Canderel

Canderel on herkullinen, lähes kaloriton vaihtoehto sokerille. Se makeuttaa ruokasi, leivonnaisesi, jälkiruokasi ja juomasi. Näin Canderel auttaa sinua tuloksellisessa painonhallinnassa sekä hyvän olon säilyttämisessä.

Canderelia on saatavana hienosokeria vastaavana jauheena, kuumien juomien makeutukseen tarkoitettuina puristeina sekä kaakaojuomajauheena.

Tuoteperheen todellinen superuutuus on Canderel Green, jota on saatavana puristeena, jauheena ja yksittäispakattuina jauhestickseinä. Green on makeutettu stevia-kasvin lehdistä saatavalla uutteella, jota Etelä-Amerikan alkuperäiskansat ovat käyttäneet ravintonsa makeuttamiseen jo vuosisatoja.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Casali

Casali

Casali on Italialassa vuonna 1792 perustettu yritys joka valmistaa pääasiallisesti alkoholipitoisia makeisia ja suklaabanaaneja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Catsan

Catsan

Kissat rakastavat puhtautta ja raikkautta ja siksi kissat rakastavat Catsan Hygiene Plus kissanhiekkaa. Käyttämällä Catsan kissanhiekkaa tarjoat kissallesi kissanhiekkalaatikon, joka on aina puhdas ja hygieeninen. Catsan kissanhiekka on paakkuuntumaton, vähäpölyinen ja hajustamaton.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Celsius Juoma

Celsius Juoma

Celsius Juoma

Celsius juoma on suunnattu ihmisille, jotka haluavat huolehtia itsestään ja joille aktiivinen elämäntapa ja liikunta ovat tärkeitä. Siksi juomat ovat kalorittomia, sokerittomia, vitaminoituja ja sisältävät 0g hiilihydraatteja. Celsius juomat saavat herkulliset makunsa luonnollisista aromeista ja makeutensa sukraloosista. Celsius juomat sisältävät:

 • Vitamiineja
 • Vihreä tee uutetta (EGCG)
 • Inkivääriä
 • Kofeiinia
 • Guaranaa

Celsius Juoma energiso luonnollisesti

Celsius juoma sisältää kofeiinia ja guaranaa. Kofeiini on monille tuttu kahvista ja se mm. piristää ja aktivoi sydämen toimintaa. Yksi Clesius tölkillinen sisältää saman verran kofeiinia, kuin kaksi kuppia kahvia. Tästä syystä Celsius juomia ei suositella kofeiiniherkille, alle 15-vuotiaille tai raskaana oleville. Celsius juomat sisältävät kofeiinin ja guaranan lisäksi vegaanisista lähteistä peräisin olevaa tauriinia.

Celsius juoma sisältää vitamineja ja antioksidantteja

Celsius juomat sisältävät C-vitamiinia sekä kuutta eri B-vitamiinia ja useita antioksidanttien lähteitä. Antioksidantteja ovat vitamiinien lisäksi guarana, vihreä tee -uute sekä inkivääriuute. Antioksidantit suojaavat soluja hapettumistressiltä, jossa kehossa syntyy ns. vapaita radikaaleja, jotka voivat aiheuttaa infektioita sekä tulehdustiloja.

C-vitamiini lisää raudan imeytymistä sekä edistää hermoton ja immuunijärjestelmän toimintaa. Lisäksi C-vitamiini vähentää väsymystä sekä uupumusta.

B-vitamiinit niasiini (B3-vitamiini), pantoteenihappo (B5-vitamiini), riboflaviini (B2-vitamiini), B6-vitamiini ja B12-vitamiini vähentävät C-vitamiinin tavoin väsymystä ja uupumusta.

Katso tarkat tuotetiedot ja ravintosisällöt kunkin maun omalta tuotesivulta. Lisätietoja tuotteesta Celsius Suomen omilta nettisivuilta.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Cesar

Cesar

Jokainen koira ansaitsee hemmottelua: rapsutusta, leikkiä ja maukkaita ruokailuhetkiä. Cesar on houkutteleva valikoima herkullisia aterioita rakkaalle koirallesi. Korkealaatuiset raaka-aineet, huolellinen valmistus ja maukas koostumus synnyttävät vastustamattomia nautinnon hetkiä. Täysipainoisilla Cesar -aterioilla voit hemmotella aikuista koiraasi joka päivä. Cesar ei ole pienen koiran yksinoikeus. Isompaa lemmikkiä hemmottelet mehevöittämällä kuivaruuan maukkaalla Cesar –aterialla.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Chappi

Chappi

Chappi on Marsin omistama tuotemerkki joka valmistaa koiranruokia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Chifonet

Chifonet

Chifonet on Johnson & Johnson:in omistama tuotemerkki joka valmistaa talouspyyhkeitä kotitalouskäyttöön.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Cloetta

Cloetta

Cloetta Suomi Oy on osa Cloetta-konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava makeistalo.
Cloettan tuotekehitys pohjaa aina suomalaisten makumieltymyksiin ja tarpeisiin, jota tukee myös vahva kansainvälinen Cloettan makeisosaajien verkosto.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

CocoVi

CocoVi

CocoVi Superfoods – Suomen Suosituimmat Superfoodit.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Colgate

Colgate

Colgate on Colgate-Palmoliven omistama tavaramerkki joka valmistaa suunhoidon tuotteita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Coppenrath

Coppenrath

Coppenrath on Malviala Oy:n omistama tuotemerkki joka tuottaa keksejä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

CuraMed

CuraMed

CuraMed Kuumajuoma Sitruuna ja CuraMed Kuumajuoma Mustaherukka sisältävät hengitysteitä tukevia luonnollisia ainesosia. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän toimintaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Inkivääri auttaa ylläpitämään hengitysteiden vastustuskykyä, minttu ja rohtosalkoruusu rauhoittavat kurkkua, nielua ja äänihuulia ja mustaherukka, karpalo, hunaja ja sitruuna virkistävät nielua. Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia makeutusaineita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Dan Sukker

Dan Sukker

Nordic Sugarin vähittäiskauppatuotteita on vuodesta 2000 myyty Skandinaviassa ja Baltian maissa yhteisellä Dansukker-tuotemerkillä. Lähes kolmekymmentä miljoonaa kuluttajaa käsittävällä markkina-alueella Dansukker-tuotemerkki edustaa korkeaa laatua ja laajaa tuotevalikoimaa. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Day

Day

Day-sisustusliikkeen päämyymälä sijaitsee hauskasti nostalgisen ja hienostuneen Bulevardin sekä pirteän ja vilkkaan shoppailukatu Fredan kulmassa. Näyteikkunoita liikkeellä on kummallekin kadulle yhteensä jopa yhdeksän ja ne ovat tulvillaan tuotteita joista Day tunnetaan.

Day on palvellut shoppailijoita ja sisustajia tällä paikalla omalla persoonallisella tyylillään jo yli 20 vuotta. Liike perustettiin vuonna 1996 jotta helsinkiläisille voitaisiin tarjota Euroopassa ja muualla maailmalla tarjottavia sisustuksen ja lahjatavaroiden hittituotteita, joita tuolloin ei vielä Suomesta mistään muualta löytynyt.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Day Useful Everyday

Day Useful Everyday

Day Useful Everyday on Oy HP SCHOU AB:n omistama tuotemerkki joka valmistaa kaikkea sisustuksesta ja matkalaukuista kodintarvikkeisiin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Del Monte

Del Monte

Del Monte on maailman johtavia säilykehedelmien, tuoremehujen ja hedelmäjuomien valmistajia ja tunnettu tavaramerkki myös Suomessa. Del Monte -tuotteet tuovat mukanaan tuulahduksen tuoreita ja eksoottisia makuja maailmalta, houkuttelevasti ja käytännöllisesti pakattuna.

Del Monte tarjoaa laajan valikoiman säilöttyjä hedelmiä, tuoremehuja ja mehujuomia. Se tuo uskollisia asiakkaita, jotka tietävät saavansa parhaita mahdollisia tuotteita. Aina Del Monten synnystä vuonna 1886 menestyksen perustana on ollut panostus parhaimpaan saatavilla olevaan laatuun.

Del Montella on omia viljelmiä ja yli 35 000 työntekijää kautta maailman, sekä viljelyalueilla että maailmanlaajuisessa toiminnassa, mikä on tae jatkuvasti korkeimmasta laadusta.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Delikatess

Delikatess

Delikatessbageriet JTF AB on vuonna 1998 perustettu ruotsalainen leivostuotevalmistaja joka valmistaa normaalien tuotteiden lisäksi myös perinteisiä ruotsalaisia leivoksia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

DeliVet

DeliVet

Delivet Oy on suomalainen lemmikkitarvikkeiden valmistaja joka kuuluu Dun&Bradstreet Finland Oy:n ja Bisnode Oy:n korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Dexal

Dexal

Dexal auttaa, kun hiki virtaa, syke kohoaa ja haaveissa on paras mahdollinen suoritus. Olemme suunnitelleet tuoteperheemme tukemaan onnistuneita liikuntaelämyksiä. Dexal-urheilulisäravinteet auttavat elimistöä säilyttämään neste- ja suolatasapainon vaativissakin olosuhteissa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Diasporal Magnesium

Diasporal Magnesium

Magnesium Diasporal on magnesiumlisä magnesiumin puutostilojen lievittämiseen ja ennaltaehkäisyyn. Magnesium Diasporalia on saatavana juomajauheena, imeskelytablettina, poretablettina ja rakeina.

Magnesium on kivennäisaine, jota elimistö ei itse pysty tuottamaan. Magnesiumia saadaan esim. täysjyväviljasta, pähkinöistä ja palkokasveista. Aikuisen ihmisen kokonaissaantisuositus on 350 mg/vrk, jonka useimmat saavat normaaliruokavaliosta. Runsas liikunta (hikoilu), laihdutus ja stressi lisäävät magnesiumin tarvetta. Puutosoireina voi esiintyä mm. suonenvetoa, levottomien jalkojen oireita, lieviä lihasvaivoja ja -kouristuksia, keskittymishäiriöitä, hermostuneisuutta, väsymystä ja haluttomuutta.

Magnesiumin tiedetään osallistuvan moniin elimistön entsyymireaktioihin, energiantuotantoon, lihasten rentouttamiseen ja luuston muodostumiseen. Magnesiumilla voi olla merkitystä myös tiettyjen sydänvaivojen ehkäisyssä, ja lihaksia rentouttavan vaikutuksensa aansiosta siitä on arveltu olevan apua esim. urheiluvammojen ja epämääräisten lihaskipujen yhteydessä. Magnesiumia tulee nauttia useita viikkoja, jotta luuston varastot täyttyisivät. Sen jälkeen magnesiumia esiintyy myös verenkierrossa, jolloin se antaa voimaa ja hyvinvointia elimistölle.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Disney

Disney

Tunnetun Disney lisenssin alla olevat tuotteet.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Dole

Dole

Dole Food Company:n joukko maailmanlaajuisia kasvattajia, pakkaajia, prosessoijia, rahtaajia ja työntekijöitä. on vannoutunut pysyvästi tarjoamaan turvallisia korkealaatuisia tuoreita hedelmiä, kasviksia ja ruokia, suojellessaan ympäristöä jossa sen tuotteet kasvatetaan ja prosessoidaan.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Dr. Chen Patika

Dr. Chen Patika

Dr. Chen Patika tuotemerkki on tohtori Chen Zhenin aloittama yritys joka perustuu perinteisen kiinalaisen lääkityksen yhdistämistä tieteellisesti todistettujen nykyaikaisten lääkeaineiden kanssa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Dr. Watzins

Dr. Watzins

Dr.Watzins on Tradebanco AB:n omistama tuotemerkki joka valmistaa keratiini hiusvesiä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Dreamies

Dreamies

Dreamies on Mars:in omistama tuotemerkki.

Dreamies on vastutamaton herkku kissoille, pelkän pussin heilautuksen avulla kissat tekevät mitä vain maistaakseen herkullisia Dreamies makupaloja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Duni

Duni

Duni on pohjoismaiden johtava kertakäyttöastioiden ja -tarvikkeiden valmistaja. Alusta asti Dunilla oli halu luoda erilaisia, ulkoasultaan hienoja kertakäyttöastioita.

Nykyäänkin Dunilla on valikoimissaan mm. Vallilan suunnitelemia lautasia ja mukeja kuten esimerkiksi Laura ja Sydänkäpy -kuosit. Lisäksi Dunilta löytyy mm. erittäin elegantin hopeisia aterimia sekä valkoisia ja mustia cocktail lautasia. Kun et halua kertakäyttöasitoidesi olevan tylsän valkoisia, ovat Dunin tuotteet ehdoton valinta.

Kivan lisän kattaukseesi saat taiteilemalla serveteistä vaikkapa vaahteranlehden tai perhosen. Katso ohjeet näihin ja moneen muuhun servetin taitteluun Dunin Youtube sivuilta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Duracell

Duracell

Duracell on maailman johtava tehokkaiden alkaliparistojen, erikoisparistojen ja ladattavien paristojen valmistaja. Duracellin tarina alkoi 1940-luvun alussa, minkä jälkeen siitä on tullut tunnettu ja persoonallinen merkki, jonka kompakteihin ja pitkäkestoisiin paristoihin luotetaan. Tämän kaiken ytimessä on Duracell-pupu.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

DUREX

DUREX

Durex on kondomi- ja liukuvoidevalmistaja joka on saattanut pareja yhteen jo yli 80 vuoden ajan. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Eldorado

Eldorado

Eldorado on suomalaiseen makuun tehty monipuolinen tuotesarja, jossa hyvä laatu kohtaa järkevän hinnan. Eldorado-tuotteet kehittyvät jatkuvasti ja elävät ajan hengessä. Tuoteperhe koostuu kattavasta valikoimasta kotimaisia ja ulkomaisia herkkuja, laadukkaita talous- ja elintarvikkeita niin tavallisille kuluttajille kuin ammattikeittiöillekin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Elixi

Elixi

Somerolainen Elixi Oil Oy on vuonna 1993 perustettu, Suomen johtava pellavaa jalostava yritys joka on erikoistunut öljypellavan viljelyttämiseen ja jalostamiseen. Elixi Oil Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi terveyttä edistäviä erikoisravintoöljyjä ja -kuituvalmisteita kuluttajille, elintarviketeollisuudelle ja luontaisravinteiden valmistajille.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Energizer

Energizer

Energizer tuottaa yksinkertaisia vastauksia jatkuvasti liikkeessä olevalle maailmalle täynnä teknologiaa. Keksittyään maailman ensimmäisen kuluttaja pariston vuonna 1896, ja ensimmäisen taskulampun vain kaksi vuotta myöhemmin, Energizer on keskittynyt olemaan innovatiivinen toiminnalisuuden ja vastuullisuuden kanssa taatakseen sinulle virtaa jota voit käyttää ja johon voit luottaa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Erittäin Hieno Suomalainen

Erittäin Hieno Suomalainen

Erittäin Hieno Suomalainen Shampoo, Suihkusaippua ja Hoitoaine

Erittäin Hieno Suomalainen shampoo on ollut osa Suomalaista puhtautta jo vuodesta 1974. Alkuperäinen sininen, apteekin pulloa muistuttava pakkaus on pysynyt kaikki vuodet lähes muuttumattomana, kuten tuotteen reseptikin.

Erittäin Hieno Suomalainen shampoo on edelleen yksi kesämökkien käytetyimmistä shampoista, eikä suotta, se pesee hiukset pehmeiksi ja helposti kammattaviksi. Lisäksi se on valmistettu koti-Suomessa Heinävedellä puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista. Kaikilla Erittäin Hieno Suomalainen -tuoteperheen tuotteilla on avainlippu kotimaisuuden takeena.

Nykyään alkuperäinen Erittäin Hieno Suomalainen shampoo on saanut rinnalleen mm. mustikka-, terva- ja koivushampoot, sarjan suihkusaippuoita sekä hoitoaineita ja Sport 3in1 shampoo, hoitoaine ja suihkusaippua -tuotteen, eikä lapsiakaan ole unohdettu.

Erittäin Hieno Suomalainen tuoteperheestä löytyy siis tuote koko perheelle aina kesämökiltä kuntosalille saakka!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Eskimo

Eskimo

Elämän upeimmat hetket koetaan aterioiden äärellä. Eskimo mahdollistaa näiden hetkien ikimuistoisuuden tarjoamalla välineet parhaimpien ruokien valmistukseen ja esillepanoon.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Estrella

Estrella

Estrellan perunalastuja on valmistettu vuodesta 1957. Suomessa Estrellan tuotteita on ollut myynnissä vuodesta 1988 lähtien.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Evonia

Evonia

Evonia on Hankintatukku Oy:n omistama tuotemerkki joka keskittyy tekemään kauneustuotteita naisille.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Fairy

Fairy

Fairy on vuodesta 1898 asti valmistettu pesuaine.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Family Fresh

Family Fresh

Family Fresh on pohjoismainen tuotesarja, joka sisältää koko perheelle tarkoitettuja suihkusaippuoita. Laajasta valikoimasta löytyy vaihtoehtoja jokaiselle. Laadukkaat Family Fresh -tuotteet on pakattu reilun kokoisiin pakkauksiin, jotka koristavat kylpyhuonetta puhdaslinjaisella muotoilullaan.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Fast

Fast

Fast on suomalainen, urheiluravinteiden kehittämiseen, valmistamiseen ja markkinointiin keskittynyt yritys. Alansa markkinajohtaja Fast on ollut vuodesta 2001. Fast-tuotteet sopivat aktiiviseen elämäntapaan ja hyvinvoinnin tukemiseen niin tavalliselle kuluttajalle, kuin huippu-urheilijalle. Monipuoliset valikoimat kattavat jauhetuotteet, patukat ja valmisjuomat sekä erikoisvalmisteet. Fast-tuotteet ovat puhtaita ja turvallisia. Kaikki raaka-aineet hankitaan vain tutkituilta, luotettavilta toimittajilta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Fazer

Fazer

Fazer Makeiset luo makuelämyksiä niin arjen herkkuhetkiin kuin elämän tärkeisiin tapahtumiin.
Fazer tavoittelee kansainvälistä laajentumista ikonisen suklaansa johdattamana. Fazer tarjoaa tuotteita ja palvelujaan tällä hetkellä yli 40 maassa eri puolilla maailmaa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Felix

Felix

Felixin ketsuppi on ollut Suomen markkinoilla jo reilut 50 vuotta. Moni muistaa lapsuudestaan pienistä pulloista tehdyt hiekkalaatikkolapiot! Felix-brändin alla on nykyään ketsuppien ja vihannessäilykkeiden lisäksi myös monenlaisia maustekastikkeita, majoneeseja ja valmisruokia. Nimi Felix tarkoittaa onnellista. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Filos

Filos

Filos tuoteperheen tuotteet edustavat puhtaita välimerellisiä makuja aidoimmillaan. Korkealuokkainen kylmäpuristettu ekstra-neitsytoliiviöljy, isot mehevät kalamata ja vihreät oliivit sekä balsamiviinietikat ovat välimerellisen keittiön kulmakiviä. Lisäksi sarjaan kuuluu erilaisia balsamicokastikkeita sekä puna- ja valkoviinietikat, jotka ovat monikäyttöisinä perustuotteina jokaisen kokin vakiovarusteita. Tuoretuotteista tunnetuimpia ovat kreikkalainen aito feta sekä kyproslainen halloumi-juusto. Laadukas Filos tuoteperheemme laajenee jatkuvasti ihanilla uutuuksilla.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Finnmari

Finnmari

Finnmari on suomalainen perheyritys joka on perustettu vuonna 1972.  
Finnmarilla on oma kynttilätehdas ja niiden ympärille rakennettu sisustusmaailma. Tuontinsa ansiosta Finnmarille tulee koko ajan uusia ja ajankohtaisia tuotteita joiden hintataso on edullinen ja tuotteet sopivat niin juuri kodin perustaneille kuin vaativimmillekin sisustajille.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Finnsweet

Finnsweet

Finnsweet valmistaa makeisia suomalaisella ammattitaidolla, suomalaisia makeisperinteitä kunnioittaen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


FlameGame

FlameGame

Flame Game Oy on suomalainen palonesteiden valmistaja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Flexi

Flexi

Flexi on varmasti jokaiselle koiranomistajalle tuttu talutinmerkki. Flexi -nimestä on luotettavuutensa sekä kätevyytensä ansiosta tullut suomenkielessä termi koiran taluttimelle, eikä suotta. Flexi taluttimien käytännöllinen kelajärjestelmä sekä sen lukitus yhdistettynä käteen sopivaan muotoiluun ovat olleet vuosia jatkuneet suosion kulmakivet.

Huomioithan valitessasi Flexi talutinta, että talutin tulee valita lemmikin painon mukaan. Mikäli lemmikkisi paino on juuri ilmoitetun maksimipainon rajalla, valitse isompi Flexi.

Muistathan, että Flexiä ei saa käyttää, mikäli koiralla on raktiovaljaat tai kiristyspanta. Koiraa ei saaa myöskään kytkeä Flexin avulla tolppaan, seinään, kaiteeseen tai muuhun vastaavaan.

Mikäli Flexi kastuu sadeilmalla, on koko talutin kelattava ulos ja kuivattava sisätiloissa. Märkänä Flexin sisälle jätetty talutin voi ruostuttaa kelausmekanismin. Tuotteen takuu ei korvaa ruostumista.

Pienimmillä Flexeillä voit koirien lisäksi ulkoiluttaa myös esimerkiksi kissoja sekä frettejä. Näin lemmikit pääsevät ulkoilemaan hallitusti.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Forsman Tee

Forsman Tee

Forsman Tee on kotimainen irtoteen valmistaja ja maahantuoja. Yritys on perustettu vuonna 1979 ja se on yksi pohjoismaiden suurimmista tee taloista.

Forsman Teen menestyksen salaisuus on laajassa valikoimassa sekä yrityksen omissa salaisissa teeresepteissä. Lisäksi kavalkaadiin kuuluvat Luomu ja Reilun kaupan teet, sekä exoottisemmat kiinalaiset teeruusut ja terveysvaikutteinen valkoinen tee.

Forsman teellä on myös useita yrttijuomia, kuten rooibos-, honeybush- sekä mate-haudukkeet.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Foxtel

Foxtel

Foxtel Oy on suomalainen perheyritys, jonka tehdas ja keskusvarasto sijaitsee Pirkanmaan Orivedellä luonnonkauniin Längelmäveden rannalla. Foxtel valmistaa seitsemällä eri automaattilinjalla kosmetiikkaa ja erilaisia kodin puhdistusaineita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Freddy Birdy

Freddy Birdy

Freddy ja Birdy on Prima Pet Premium Oy:n omistama tuotemerkki, joka on keskittynyt myymään ruokaa ja tarvikkeita kaneille, jyrsijöille ja linnuille.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Free

Free

Free karkoitteet ovat Berner-konsernin omistama tuotemerkki, joka valmistaa karkottimia useita eri hyönteisiä vastaan.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Freetime

Freetime

Freetime-tuotteiden perusvalikoimaan kuuluvat kartonki- ja muovipohjaiset lyhytkäyttö- ja kattaustuotteet, kuten kartonkipikarit ja -lautaset, muoviaterimet sekä muovilasit.

Freetime-tuoteperheestä löydät laajan valikoiman käteviä ja käytännönläheisiä ratkaisuja, olit sitten yksityinen kuluttaja tai ammattilainen. Erilaisissa tilanteissa tarvitaan erilaisia tuotteita. Tämän takia useita tuotteita löytyy pienemmissä ja suuremmissa pakkauksissa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Friggs

Friggs

Friggs tarkoittaa laadukkaita, terveellisiä ja huolella mietittyjä tuotteita. Friggs-tuotteet sisältävät aina ainesosia, joilla on todistettu terveysvaikutus. Näin Friggs-tuotemerkki on varma ja terveellinen valinta. Friggs-tuotteet ovat olleet helpottamassa kuluttajien arkea jo vuodesta 1968. Kaikki tuotekehitys tapahtuu Ruotsissa Midsonan oman tuotekehitysosaston alla.

Friggs-tuotevalikoimasta löydät tuttuja arjen päivittäistavaroita kuten mm. riisikakkuja, vitamiineja ja ravintolisiä.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Friskies

Friskies

Friskies on erittäin tunnettu ja suosittu sarja kissan- ja koiranruokaa ja koiranherkkuja. Friskies kissan ja koiran kuivaruoat ovat korkealaatuista ja maittavaa täysravintoa. Niistä löytyy laaja valikoima tuotteita: sopiva kaikkiin kissan ja koiran elämänvaiheisiin ja tarpeisiin. Myös Friskies koiranherkuissa on laaja sarja erilaisia herkullisia makuja ja rakenteita. Herkkuja on erilaisiin käyttötarkoituksiin: koiran suuhygieniaan, välipaloiksi, hemmotteluun ja palkitsemiseen ja kouluttamiseen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Frolic

Frolic

Frolic on erittäin makoisa koiranruoka. Mikä tärkeintä Frolic koiranruoassa on mukana kaikki elintärkeät vitamiinit ja kivennäisaineet, juuri oikeassa suhteessa.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Gainomax

Gainomax

Gainomax on ruotsalainen Norrmejerier-meijerien omistama yritys, joka valmistaa urheiluravinteita. Useimmat Gainomaxin tuotteista ovat maitopohjaisia, ja kaikki käytetty maito tulee norrlantilaisista lehmistä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Gefilus

Gefilus

Gefilus on Valion tuotemerkki.

Kaikki Valio Gefilus® tuotteet sisältävät D-vitamiinia, maitotuotteet myös kalsiumia ja mehut C-vitamiinia. C- ja D-vitamiinit edistävät luontaisen puolustusjärjestelmän ja kalsium ruuansulatusentsyymien normaalia toimintaa. Osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja. Tuotteet sisältävät myös ainutlaatuista Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteeria.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Gerimax

Gerimax

Gerimax-tuotteet ovat monipuolisia ravintolisiä, jotka sisältävät luontaista ginsengiä. Ginseng tukee vastustuskykyä, parantaa suorituskykyä ja antaa energiaa koko päiväksi. Valitse joko nopeavaikutteinen energialataus tai vitamiineja ja kivennäisaineita sisältävä vaihtoehto pitkäkestoiseksi energianlähteeksi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Gilette

Gilette

Gillette on vuonna 1900 perustettu yritys joka valmistaa parranajo tuotteita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Givova

Givova

Givova on vuonna 2008 perustettu italialainen urheiluvaate valmistaja joka sponsoroi useita jalkapallo joukkueita ja tapahtumia ympäri maailmaa.
Givovan jakeluverkosto on täydellisesti organisoitu tuotteiden toimittamiseen ympäri maailmaa.
Givova arvioi tuotteiden kysyntää ja tarjoaa joustavia ja nopeita ratkaisuja alan tarpeisiin pakkomielteisellä tarkkuudella yksityiskohtiin, tekstiileihin ja tyyliin, jotta Givovan tuotteet vastaavat niin asiakkaiden tarpeita kuin urheilumuodin trendejä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Gliss

Gliss

Schwarzkopfin Gliss -hiustenhoitotuotteet sopivat kaikille hiustyypeille ja tarpeille. Tuotteet sisältävät nestemäistä keratiinia, joka korjaa hiuksia solujen sisällä. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

GoGreen

GoGreen

GoGreenin tavoitteena on, että "vihreä" ruoka on maukasta ja että ruoanlaitto on sekä helppoa että hauskaa!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Golden Star

Golden Star

Golden Star on Suomalainen, Tampereella toimiva mausteisiin, öljyihin ja etikkaan ja leivontaan erikoistunut maustetalo.

GS-Yhtymän haluaa tuoda suomalaisiin ruokapöytiin ja keittiöihin parhaat mausteet maailman joka kolkasta. Näihin mausteisiin kuuluvat mm. grillimauste, kuivattu sipuli, paprika, tilli ja monet muut.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Gourmet

Gourmet

GOURMET®-valikoima on valmistettu makujen ja nautinnon korkeimpien standardien mukaisesti kissoille, jotka arvostavat elämän hienoimpia asioita. Valikoimassa - Gold, Perle, Mon Petit ja A La Carte – on tarjolla monia eri makuja ja koostumuksia, joista jokaista on saatavilla kätevissä kerta-annospusseissa. ​ ​
GOURMET tekee kaikkensa vastatakseen kissasi toiveisiin ja tarjotakseen hänelle ainutlaatuisen makuelämuksen, joka tyydyttää sen hienostunutta makua joka päivä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Granco

Granco

Granco on Continental Bakeries:in omistama tuotemerkki joka valmistaa riisi- ja maissikakkuja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Gullón

Gullón

Gullón on yksi euroopan suurimmista keksivalmistajista ja suurimpia ruokayhtiöitä Espanjassa. Yritys perustettiin vuonna 1892, ja on siitä asti kasvanut tunnetuksi nimeksi euroopassa ja valmistaa nykyään jo yli 200 erilaista tuotetta, saatavilla jopa sadassa eri maassa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Haba

Haba

Haba on vuonna 1938 perustettu saksalainen leluvalmistaja joka valmistaa innovatiivisia ja kekseliäitä leluja puusta. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Halva

Halva

Halva on suomalainen keskisuuri perheyritys, jossa perheen edustajat ovat vahvasti mukana yrityksen jokapäiväisessä toiminnassa. Työyhteisöä luotsaa tänä päivänä eteenpäin kolmas sukupolvi. Kasvavassa yrityksessä työskentelee tällä hetkellä vajaa sata halvalaista.

Makeistehdas, pakkaamo ja tehtaanmyymälä sijaitsevat Pitäjänmäellä, Helsingissä. Toimisto, varasto ja tehtaanmyymälä sijaitsevat Vantaalla. Yritys on erityisesti tunnettu lakritsi- ja salmiakkimakeisista, joista yli 30 % menee vientiin.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Hankintatukku

Hankintatukku

Hankintatukku Oy on ravintolisien merkittävimpiä suomalaisia valmistajia. Olemme valmistaneet ravintolisiä eri muodoissa – tabletteja, kapseleita, uutteita ja muita nestemäisiä valmisteita jo 35 vuoden ajan. Hankintatukun toiminnan perustana on ravitsemustieteellinen ja biokemiallinen luonnonaineisiin erikoistunut asiantuntemus. Lääketehdas sijaitsee Karkkilassa puhtaassa luonnonläheisessä ympäristössä muusta teollisuudesta erillään.
 

Hankintatukun Karkkilan tehtailla valmistetaan hyvin monenlaisia ravintolisiä. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat vitamiini- ja kivennäisainevalmisteet, rasvahappo- ja öljyvalmisteet, vatsan hyvinvointivalmisteet, fytoterapeuttiset valmisteet sekä luonnonkosmetiikka.

Hankintatukun parasta osaamisen aluetta on erilaisten ja monipuolisten tablettien tuotanto. Yritys valmistaa myös ns. kovia kapseleita sekä uutteita ja muita nestemäisiä valmisteita sekä luonnonkosmetiikkaa. Piimax, Calcia, Magnesia, Vitatabs, Vivania, Evonia, Bodyflex, Remasan, Urisan ja Fosfoser Memory ovat esimerkkejä Hankintatukun laadukkaista tuotemerkeistä.

Hankintatukku Oy on vakiinnuttanut asemansa Suomen yhtenä johtavana ravintolisien ja rohdosvalmisteiden valmistajana ja markkinoijana. Yritys on myös viennissä vahva. Tuotteita viedään yli 30 maahan Euroopassa ja Aasiassa.

Hankintatukku Oy:n toiminnassa yhdistyvät vankka tieteellinen asiantuntemus, innovatiivisuus ja asiakaslähtöisyys, mistä on osoituksena laaja ja asiantunteva niin kotimainen kuin ulkomainen asiakaskunta.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Hansa Candle

Hansa Candle

AS Hansa Candle perustettiin vuonna 1996. Hansa Candle:n tuotteita ovat kynttilät, ulkotulet ja sytytystuotteet. Alusta alkaen Hansa Candle on keskittynyt laatuun, pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja ympäristöystävälliseen tuotantoon. Näiden kolmen tavoitteen ansiosta Hansa Candle on pystynyt kasvamaan niin, että se on tänään Baltian suurin kynttiläntuottaja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Hape

Hape

Hape on saksalainen leluvalmistaja joka keskittyy ympäristöystävälliseen tuotantoon.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Haribo

Haribo

Suomessa HARIBO-makeisia on ollut 70-luvusta lähtien, jolloin niitä toi maahan Saheke Ky joka oli yksityinen maahantuoja. Tällöin maahan tuotiin lähinnä HARIBO -irtomakeisia. Vuonna–87 siirtyi HARIBO-tuotteiden maahantuonti, myynti ja markkinointi Fazer-makeisille. Tällöin valikoimaan kuului irtomakeisten lisäksi pussimakeisia.

HARIBO Suomella on toimistotilat ja varasto Vantaan Veromiehessä. HARIBOlla ei ole Suomessa valmistusta, vaan tuotteet tulevat tehtailta valmiiksi pakattuina logistiikkakeskukseen, josta ne toimitetaan pääosin keskusliikkeiden kautta kauppaan ja edelleen kuluttajalle. 

HARIBOlla on Suomessa pieni organisaatio, jonka ansiosta sopeutuminen uusiutuviin kulutustottumuksiin ja markkinatilanteisiin on joustavaa. 

Kansainvälisesti HARIBO on yksi tämän päivän suurimmista viinikumi- ja lakritsimakeisten valmistajista, jolla on 15 tuotantolaitosta Euroopassa, 22 tytäryhtiötä ja pääkonttori Bonnissa, Saksassa. Henkilöstön määrä on yli 6.000 maailmanlaajuisesti.

Yrityksen on perustanut Hans Riegel, jonka mukaan yritys on saanut nimensä HARIBO, HAns, RIegel, BOnn. Tänä päivänä HARIBO on edelleen perheyritys.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Harmonia Life

Harmonia Life

Harmonia Life Oy on suomalainen, 1990-luvun alussa perustettu terveystuotealan perheyritys. Yrityksen henkilöstö koostuu myynnin, markkinoinnin ja taloushallinnon ammattilaisista. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa, Kampin historiallisessa Autotalossa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Hartwall

Hartwall

Hartwall on juoma-alan kasvava suunnannäyttäjä joka valmistaa suomalaisten rakastamia juomia arkeen ja juhlaan. Hartwallin tuotevalikoimaan kuuluu vesiä, virvoitusjuomia, erikoisjuomia, oluita, siidereitä ja long drink -juomia sekä tytäryhtiö Hartwa-Traden kautta viinejä ja muita alkoholijuomia.

Hartwallin tunnetuimmat tuotemerkit ovat Hartwall Jaffa, Hartwall Novelle, Lapin Kulta, Karjala ja Hartwall Original Long Drink. Hartwall on myös Heineken ja Pepsi -brändien yhteistyökumppani Suomessa.

Hartwallin moderni tuotantolaitos sijaitsee Lahdessa, lähdevesipullottamo Karijoella ja pääkonttori Helsingissä. Rakastettujen klassikoiden ja innovatiivisten uutuuksien parissa työskentelee 700 hartwallilaista, välillisesti työllistämme Suomessa 11 000 ihmistä.

Hartwall on osa tanskalaista Royal Unibrew -konsernia.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Hau Hau Champion

Hau Hau Champion

Hau-Hau Champion koiran täysravinto on laadukas ja lihaisa koiranruoka. Tutustu monipuoliseen ja terveelliseen Hau-Hau Champion -täysravintovalikoimaan.

Kaikki Hau Hau Champion kuivaruoat sisältävät Yucca-uutetta jätösten tuoksun vähentämiseksi- Lohiöljyä (omega-3 ja -6) turkin ja ihon hyvinvointiin- Prebiootteja (mannan- ja frukto-oligosakkaridit) suoliston hyvinvointiin ja vastustuskyvyn ylläpitoon- Seleeniä ja E-vitamiinia, jotka toimivat antioksidantteina lisäten vastustuskyky.

Kaikki Hau Hau Champion kuivaruoat eivät sisällä:
- Vehnää, joka saattaa aiheuttaa koirille ruoka-aineallergiaa
- Keinotekoisia maku- tai väriaineita
- Geenimuunneltuja ainesosia
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Hau Hau Champion Super Premium

Hau Hau Champion Super Premium

Hau-Hau Champion Super Premium on markettien lihaisin koirien täysravinto. Sen tuoteseloste on muiltakin osin kunnossa: ei vehnää, ei soijaa, ei väriaineita, ei keinotekoisia makuaineita eikä muuntogeenisiä ainesosia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Hau Hau Regular

Hau Hau Regular

Hau Hau Regular Adult ja Sport ovat kanapohjaisia koiran ruokia. Se tekee ruoasta maistuvan ja helposti sulavan. Lisätyt vitamiinit ja mineraalit tarjoavat koirallesi ravitsemuksellisesti tasapainoisen ruoan. Ei sisällä väriaineita, soijaa eikä geenimanipuloituja ainesosia.

Hau Hau Regular Adult ja Sport ovat täyspainoisia koiranruokia, sillä oikealla ravinnolla on oleellinen merkitys koirasi hyvinvoinnille. Voidakseen hyvin ja säilyttääkseen elinvoimansa koira tarvitsee päivittäin välttämättömiä ravintoaineita; proteiineja, rasvoja, hiilihydraatteja, vitamiineja ja mineraaleja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Havi

Havi

Kotimainen Havi on kaikkien suomalaisten tuntema kynttilävalmistaja. Havin pöytäkynttilöiden loisteessa on suomalaisissa tuvissa vietetty monta talvea.

Havi on edelleen Suomen suurin kynttilätehdas. Riihimäen kynttilätehtaalla valmistetaan kaikki Havi®- ja Tuikku®- tuotemerkkien alla myytävät kynttilät ja ne ovat siis täysin kotimaisia. Havilla on pitkät perinteet kotimaisen kynttilänvalmistuksessa: ne perustuvat aina 1829 vuoteen asti ja Viipuriin, josta kaikki aikanaan alkoi.

Kynttilöitä Havin kynttilätehtaalla valmistetaan pääosin kolmessa vuorossa ympäri vuoden. Yksi Havin kynttilätehtaan tuotannon tukipilareista on massiivinen Tuikku-kynttilöiden täyttölinja, jonka tuotantokapasiteetti on yli 500 miljoonaa kynttilää vuodessa. Täyttämisen lisäksi muita tehtaalla käytettyjä tuotantomenetelmiä ovat puristaminen ja valaminen. Havin kynttilätehdas on erikoistunut teollisesti valmistettuihin käyttökynttilöihin.

Valikoimistamme löydät myös mm. muiden kotimaisten, kuten puttipajan sekä finnmarin kynttilöitä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Heinz

Heinz

H. J. Heinz Company, jonka pääkonttori sijaitsee Pittsburghissa, Pennsylvaniassa, on Yhdysvalloissa toimivista elintarvikeyrityksistä kaikkein kansainvälisin. Monien "brändi-ikonien" lisäksi Heinz tunnetaan siitä, että se tarjoaa aina hyvää, ravinteikasta ja helppotekoista arkiruokaa  yli 200 maassa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

HEIROL

HEIROL

Kaarinassa sijaitseva perheyritys Heirol Oy on tuonut keittiövälineitä suomalaisten ruokapöytiin jo 25 vuoden ajan. Heimo Lehtonen perusti yrityksen poikansa Rolf Moborgin kanssa vuonna 1991 aloittamalla toiminnan Lehtosen autotallista Littoisissa. Heirol Oy on historiansa aikana noussut nopeasti yhdeksi Suomen johtavista keittiön pienvälineiden valmistuttajista.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Hellmann's

Hellmann's

Richard Hellmann avasi herkkupuodin New Yorkiin vuonna 1905 ja alkoi myydä siellä omaa majoneesiaan. Majoneesin resepti oli hänen vaimonsa käsialaa. Hellmann viimeisteli majoneesipurkit sinisillä ruseteilla, jotka hän solmi purkkien ympärille. Majoneesista tuli todella suosittua, ja Hellmann säilytti sinisen rusetin myös suunnitellessaan uutta logoa.

Newyorkilaisessa herkkupuodissa yli 100 vuotta sitten syntynyt Hellmann’s on amerikkalaisten ykkösmajoneesi. Hellmann’s majoneesia rakastavat myös miljoonat ihmiset ympäri maailmaa. Nykyään Hellmann’silla on laaja tuotevalikoima, joka sisältää majoneesien lisäksi myös amerikkalaistyyppisiä sinappeja. Ne kaikki on suunniteltu lisäämään iloa ja inspiraatiota arki- ja eväsruokiin sekä illallisille ja grillijuhliin.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Helmi

Helmi

Helmi on Walki Medical Oy:n omistama tuotemerkki.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Henkel

Henkel

Henkel on globaali yritys, joka tarjoaa johtavia innovaatioita, tuotemerkkejä ja teknologioita kolmella liiketoiminta-alueella: Adhesive Technologies, Beauty Care sekä Laundry & Home Care.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Herbamedicus

Herbamedicus

Herbamedicus on sveitsiläinen yritys joka perustettiin Zürichissä vuonna 2006.
Herbamedicus keskittyy valmistamaan tuotteita jotka parantavat ihmisten elämää, käyttäen yrttejä ja perinteisiä reseptejä uudistetuin tuotantomenetelmin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Herkkumaa

Herkkumaa

Herkkumaan tuotteisiin valitaan vain korkealaatuisimmat raaka-aineet, jotka ovat kypsyneet valikoitujen tuottajien pelloilla. Puhtaat maut saapuvat suomalaisten ruokapöytiin aitoihin mausteisiin säilöttynä.
Herkkumaan reseptit kunnioittavat suomalaisia perinteitä ja makutottumuksia. Perheyrityksen kolmen sukupolven mittainen kokemus elintarvikkeiden valmistamisesta antaa raaka-aineille ikuisen kesän.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Holmen Crisp

Holmen Crisp

Kaikki Holmen Crispin paistetut tuotteen on valmistettu pienessä tehtaassa Totenin kaupungissa. Artisaani tuotannossa jossa monia manuaalisia prosesseja ja jossa käsityö on vieläkin tärkeää.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

House Doctor

House Doctor

House Doctor on tanskalainen perheyritys jota johtavat kolme veljestä: Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel ja Klaus Juhl Pedersen.
House Doctor valmistaa provokatiivisia, persoonallisia ja tärkeilemättömiä sisustustuotteita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Huggies

Huggies

Huggies on vaippa- ja kosteuspyyhevalmistaja joka pyrkii tuottamaan vaippoja ja kosteuspyyhkeitä jotka suojelevat ja hellivät vauvan ihoa antaen heille halausta vastaavan kokemuksen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Huhtamäki

Huhtamäki

Maailmanlaajuisesti toimivana ruoka- ja juomapakkausten asiantuntijana Huhtamäki on omistautunut tekemään jokaisesta kuluttajakokemuksesta  miellyttävän, laadukkaan ja turvallisen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Husk

Husk

HUSK® sisältää psylliuminkuorta, joka on pääasiassa ravintokuitua. Psylliumkuitu sitoo itseensä vettä ja muodostaa veden kanssa geelimäisen massan. Tämän ansiosta psyllium nopeuttaa ruoan läpikulkua suolistossa eli suolen peristaltiikka nopeutuu. Peristaltiikka on terveessä suolessa tapahtuva aaltomainen liike, joka pumppaa suolen sisältöä eteenpäin. Psyllium myös auttaa pehmentämään ulostetta ja säännöllistämään suoliston toimintaa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Hübner

Hübner

Hübner tuotteet koostuvat perinteisistä resepteistä, testatuista ja todistetuista raaka-aineista ja uusimmista tieteellisistä löydöistä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Hyvän Olon

Hyvän Olon

Hyvän Olon on Via Naturalen omistama tuotemerkki, joka valmistaa useita luontaistuotteita ja paljon erilaisia superfoodeja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

IB Laursen

IB Laursen

Ib Laursen ApS suunnittelee ja myy koti- ja puutarhasisustustarvikkeita, keskittyen pohjoismaisiin suunnitteluperinteisiin. 
Ib Laursenin tuotelinja on laaja ja tarjoaa suuren määrän mahdollisuuksia yksilöllisten ja mukavan ilmapiirin luomiseen niin ulkona kuin sisällä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Ilona

Ilona

Laaja Ilona-tuoteperhe sisältää kaikki keittiön kelmut ja kääreet, mitä kuvitella saattaa. Kokeile tuttujen leivin- ja voipaperien lisäksi myös käteviä Ilona-grillialustoja, tai kääräise herkut alumiinifolioon. Riittoisa Ilona-kelmu on keittiöiden kestosuosikki: kestävässä pahvi- 
pakkauksessa on tehokas katkaisuterä. Ilona lisää iloa keittiöön!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Interiörhuset

Interiörhuset

Interiörhuset on ruotsalainen perheyritys jonka omistavat veljekset Andreas & Patrik Karlsson.
Vuonna 1999 perustettu Interiörhuset on tänään yksi Ruotsin johtavista tukkumyyjistä lahja- ja kodintekniikassa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

JaBaDaBaDo

JaBaDaBaDo

JaBaDaBaDo on Ruotsalainen perheyritys joka perustettiin vuonna 1993.
JaBaDaBaDo valmistaa puisia lasten leluja, huonekaluja ja koristeita lastenhuoneisiin. Yritys keskittyy tuottamaan hauskoja ja innovatiivisiä tuotteita jotka tukevat lasten kehitystä, leikkisyyttä ja mielikuvitusta. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Jalo

Jalo

Jalo-tuotteet käsittävät laajan valikoiman lemmikkitarvikkeita. Valikoima koostuu pääosin kissan ja koiran tuotteista.

Jalo tuoteryhmästä löytyvät kaikki tarpeellinen taluttimista kiipeilypuihin ja eläinpeteihin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Jalostaja

Jalostaja

Jalostaja on Oy Lunden Ab:n omistama tuotemerkki.
Jalostaja-brändin alla on seuraavat tuotekategoriat: valmiskeitot, pata-ainekset, lihasäilykkeet, ruokasäilykkeet, vihannessäilykkeet ja pasteijat.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Jeanne d`Arc Living

Jeanne d`Arc Living

Jeanne d'Arc Living on tanskalainen sisustustavaran valmistaja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Jenkki

Jenkki

Xylitol-Jenkki on Cloetta Suomi Oy:n omistama tuotemerkki, joka valmistaa suuren määrän erilaisia ksylitolipurukumeja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Jenski

Jenski Oy on Tamperelainen yritys joka valmistaa mieskuntoa vahvistavia valmisteita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

John West

John West

John West oli erittäin laatutietoinen kalastaja, joka oli vakuuttunut siitä, että paras tapa saada kalaa on napata se itse. John West Company haluaa edelleen olla uskollinen perustajalleen ja seurata ylpeänä hänen esimerkkiään: John West company omistaa kalastusaluksensa itse ja työntekijät valikoivat kalat käsin parhaan laadun takaamiseksi. Näin John West company takaa aina yhtä hyvän laadun ja tulee jatkossakin tarjoamaan hienointa ja maukkainta kalaa, jota valtameret voivat tarjota.

Katso lisää John Westin tarinasta ja löydä herkullisia reseptejä osoitteessa www.johnwest.fi

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Johnny's

Johnny's

Johnny's on O. Kavli AB:n omistama tuotemerkki joka valmistaa ketsuppeja, sinappeja ja muita kastikkeita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Karin Havupuu-Uutejuoma

Karin Havupuu-Uutejuoma

Karin Havupuu-Uutejuoma

Karin Havupuu-uutejuoma on kotimainen tuote, joka on valmistettu täysin kotimaisesta länsirannikon männystä ja on virallinen Luomu-tuote. Yhteen grammaan valmista havupuu-uutetta on käytetty 0,3 grammaa nuoren männyn kuorta ja nilaa. Nila puolestaan on suomalaisille tuttu aine, sillä siitä on aikoinaan tehty myös pettujauhoa pettuleipiä varten.

Karin Havupuu-uutejuoma tarkka valmistusprosessi

Havupuu-uutejuomaa valmistettaessa männyn kuori ja nila irrotetaan huolellisesti ja varovaisesti puun pinnasta juuri tähän tarkoitukseen suunnitellulla laitteella. Näin toimittaessa varmistetaan, että kaikki ravintoaineet saadaan varmasti talteen. Havupuu-uutejuoman valmistaminen uuttamalla on tarkka prosessi, jonka jokainen vaihe kuten uuttamisaika sekä -lämpötila ovat tarkasti määriteltyjä. Karin Havupuu-uutejuoma on Turun Yliopistossa tutkittu luonnontuote, joka valmistetaan puhtaaseen kotimaiseen lähdeveteen. Turun Ylipiston tutkimuksen mukaan Karin Havupuu-uutejuomassa on merkittävä määrä fenolisia yhdisteitä, peräti 489 mikrogrammaa.

Karin Havupuu-uutejuoma tutkittuja tuloksia

Fenoliset yhdisteet puolestaan ovat kasvia, tässä tapauksessa mäntyä, suojaavia luonnollisia yhdisteitä. Ne suojaavat puuta esimerkiksi liialliselta UV-säteilyltä, viruksilta, bakteereilta ja tuhohyönteisiltä. Näitä fenolisia yhdisteitä on runsaasti myös Karin Havupuu-uutejuomassa, niitä ovat esimerkiksi katekiini, resveratoli ja muut flavonoidit. Lisäksi Karin Havupuu-uutejuomassa on VTT:n tutkimuksen mukaan yli 40 erilaista kivennäis- sekä hivenainetta. Helsingin yliopisto puolestaan havaitsi tutkimuksissaan Karin Havupuu-Uutejuoman antioksidanttitehon 95-prosenttiseksi.

Karin Havupuu-uutejuomaa on valmistettu jo vuodesta 1975 Kari Herttuan reseptin mukaisesti. Havupuu-uutejuoma on hyvä esimerkki luonnonmukaisten tuotteiden vaikutuksesta elimistön hyvinvointiin. Lääketiede on useiden tutkimuksien avulla vahvistanut, että useat taudit johtuvat vapaiden radikaalien toiminnasta elimistössämme, joka johtaa sisäisiin tulehduksiin ja sitä kautta tuhoaa solujen elinvoimaa. Karin Havupuu-uutejuoma sisältää runsaasti juurikin niitä luonnonmukaisia ravintoaineita, joita elimistömme tarvitsee päivittäisen vastustuskyvyn luomiseen ja vapaiden radikaalien tuhoamiseen.

Aloita aamusi heti heräämisen jälkeen lasillisella Karin Havupuu-uutejuomaa ja takaat päivällesi loistavan startin! Maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi Kari suosittelee käyttämään Havupuu-Uutejuoman ohessa myös C-Vitamiini valmistetta. Lisätietoja tuotteesta löydät valmistajan sivuilta.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Katoz

Katoz

Katoz tarjoaa ruoan inspiraatiota Aasiasta.

Katoz on ehkä parhaiten tunnettu riisistä ja nuudeleista, mutta Katoz valmistaa myös kookosmaitoa, soijaa, chutneja, kastikejauheita ja kastikkeita.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

KaupunkiLanka

KaupunkiLanka

Kaupunki Lanka on Suomessa valmistettu uudenlainen käsityölanka.  Tarvitsisitpa sitten upouudet lämmittävät villasukat, komean kylppärin maton tai trendikkään laukun, täältä löydät tarkoitukseen sopivan langan.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Kavli

Kavli

O. Kavli AB on ruotsalainen elintarvikeyhtiö ja sen tehtaat sijaitsevat Älvsjössä, Tukholmassa ja Eslövissä Etelä-Ruotsissa, jossa valmistetaan sulatejuustoa, majoneesia, kastikkeita ja viinietikoita. Kavlilla on myös tuotantoa Suomessa, jossa valmistetaan maidottomia soija-, riisi-, ja kaurapohjaisia Planti-tuotteita. Kavlin Suomen tehdas sijaitsee Turussa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Keskisen Mylly

Keskisen Mylly

Keskisen Myllyn tattarituotteet ovat kotimainen ja luonnonmukainen vaihtoehto erikoisruokavalioihin. Ravitsemuksen kannalta tattarissa on hyvä aminohappokoostumus ja se on myös hyvä antioksidanttien lähde.Näin ollen se on terveellinen lisä tavanomaiseenkin ruoanlaittoon. Lisäksi sen kuitujen ja sokereiden on todettu vaikuttavan terveyttä edistävästi mm. sokeriaineenvaihduntaan ja seerumin kolesteroliin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Kiilto

Kiilto

Kiilto Oy on vuonna 1919 perustettu, kemianteollisuuden tuotteita rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin valmistava suomalainen perheyritys.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Kikkoman

Kikkoman

Kikkoman-yrityksen toiminta perustuu soijakastikkeen tuotantoon ja myyntiin. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa tuntevat tämän luonnollisesti valmistetun soijakastikkeen ja käyttävät sitä. Japanissa ja Aasiassa Kikkoman on tunnettu myös muista, osittain soijakastikkeelle läheisistä tuotteista. Farmaseuttisten tuotteiden, viinien, liköörien, hedelmämehujen, tomaattituotteiden ja aasialaisten ruokien toimialoja varten Kikkoman on perustanut tytäryhtiöitä tai se omistaa osuuksia näiden alojen yrityksistä. Tämän lisäksi Kikkomanilla on tytäryhtiöitä ravintolan ja kaupan alalla.

Soijakastikkeen kasvavan kysynnän kattamiseksi Euroopassa Kikkoman perusti ensimmäisen eurooppalaisen tuotantolaitoksen Hollannin Hoogezand-Sappemeeriin lokakuussa 1997. Kaikki Euroopan Kikkoman-soijakastikkeet ovat lähtöisin tästä tuotantolaitoksesta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Kinder

Kinder

Kinder suklaa on aivan alusta alkaen tehty makoisista ja korkealaatuisista aineksista, jotta lapset saisivat herkullisen nautinnollisia kokemuksia. Sen ikimuistoinen maku on tuonut miljardeittain ilon hetkiä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

KiteKat

KiteKat

Kitekat on terveellinen kissanruoka sisältäen tärkeitä ravintoaineita ja vitamiineja, jotka auttavat kissaasi pysymään virkeänä ja terveenä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Kivikylä

Kivikylä

Kivikylän Kotipalvaamo Oy on vuonna 1992 perustettu Suomalainen palvaamo joka tuottaa koko Suomessa tunnettuja makkaroiden lisäksi erilaisia liha tuotteita, ja myös keittoja ja mausteita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Knief Investment

Knief Investment

Knief Investment Oy on suomalainen maahantuoja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Knorr

Knorr

Knorr on yksi maailman johtavista tuotemerkeistä jonka tuotteita myydään yli sadassa maassa. Knorrin menetys perustuu tietoon ja vankkaan kokemukseen ruoanvalmistuksesta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Kotilaakso

Kotilaakso

Kotilaakso Oy on tamperelainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1947. Yritys harjoittaa siivoustuotteiden valmistusta, maahantuontia ja tukkukauppaa. Tämän lisäksi vakiintuneisiin tuoteryhmiin kuuluvat maahantuotavat erilaiset pienrautatuoteet, kylpyhuone- sekä kodin sisustustuotteet.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Kotisinappi

Kotisinappi

Mausteaitta Oy on yksityinen perheomisteinen yritys, joka on valmistanut KOTISINAPPI® -tuotteita jo vuodesta 1980 lähtien. Tarjolla on kolme erilaista makua: Perinteinen, Väkevä sekä Barbeque. Mausteaitta Oy toimii vuonna 2007 valmistuneissa tiloissa Suomen aurinkoisimmassa kaupungissa Naantalissa. 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Kurkkumestarit

Kurkkumestarit

Kurkkumestarit on Paneliasta kotoisin oleva vuonna 1994 perustettu pienyritys joka toimii pääasiallisesti Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Kylmänen

Kylmänen

Kylmänen Food Oy on yksi maailman pohjoisimmista lihanjalostajista. 1900-luvun alusta pienimuotoista lihanjalostusta harjoittaneesta perheyrityksestä on vuosikymmenien saatossa kasvanut monipuolinen pohjoisen ruokatalo, joka panostaa vahvasti tuotekehitykseen ja laadukkaisiin tuotteisiin. Kokolihatuotteet, säilykkeet, einekset ja tuore liha ovat Kylmänen Food Oy:n  tärkeimmät tuoteryhmät. Kylmänen Food Oy:n tuotantolaitokset sijaitsevat Rantsilassa Pohjois-Pohjanmaalla ja Sodankylässä parhaimmalla poronhoitoalueella Suomen Lapissa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

L300

L300

L300 perustuu ruotsalaiseen lääketieteelliseen löytöön ja tuotteissa käytetään samoja aineita, joita iho tuottaa itse pysyäkseen pehmeänä ja kimmoisana.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Ladyvita

Ladyvita

Naisen vitamiini- ja kivennäisainetarve muuttuu sekä iän että eri elämänvaiheiden mukana. Naisen ravintoaineiden tarpeelle omat vaihtelunsa tuovat mm. kuukautiset, raskaus- ja imetysaika sekä vaihdevuodet. Sen vuoksi Ladyvita-sarjaan on kehitetty kolme erilaista valmistetta.

Jokainen niistä sisältää mm. runsaasti luuston kunnon ja luumassan määrän kannalta tärkeää kalsiumia ja sen imeytymiseen tarvittavaa D-vitamiinia. Ladyvita-tuotteiden sisältämillä B-ryhmän vitamiineilla on tärkeä merkitys hermostolle ja aineenvaihdunnalle. Tämän lisäksi tuotteissa on kaikki muut vitamiinit ja kivennäisaineet, juuri sinun elämänvaiheellesi räätälöitynä.

Ladyvita-sarjan kaikki valmisteet ovat helppokäyttöisiä, saat kaikki tarvitsemasi vitamiinit ja kivennäisaineet yhdestä valmisteesta. Näin ei myöskään synny vaaraa päällekkäiskäytöstä, kuten usean eri ravintolisän käytössä voisi sattua.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Lagom

Lagom

Lagom on Lejos Oy:n omistama tuotemerkki.

Lagomin sopivasti ihanat, heti käyttövalmiit tuotteet hurmaavat ensi puraisulla.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Latz

Latz

Latz on Suomen tunnetuimpia kissanruoka merkkejä. Latz merkin alle kuuluu kuivaruokia, märkäruokia sekä kissanhiekkaa. Latz Sensations kissan kuivaruokasarja on maukas ja täysipainoinen ravinto aikuisille kissoille. Latz märkäruoassa on suuren suosion saavuttaneet annospussien monipakkaukset. Niistä löytyy runsaasti erilaisia makuvaihtoehtoja tyydyttämään kissan vaihtelunhalua. Märkäruokia myydään myös tölkeissä ja folioissa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Leader

Leader

Leader on suomalainen, vuonna 2001 perustettu elintarvikealanyritys. Valmistamme ja markkinoimme laadukkaita, proteiinipitoisia elintarvikkeita, terveystuotteita, vitamiineja ja urheiluravinteita sekä superfoodeja. Leaderin kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa omissa tehtaissa. Yrityksen palveluksessa työskentelee 80 henkilöä Suomessa ja Ruotsissa.

Sloganimme Parasta sinulle mukaisesti tarjoamme vain parasta. Aktiivinen tuotekehityksemme ja tehokas laadunvalvontamme takaavat käyttäjille ensiluokkaisen ja turvallisen tuotevalikoiman. Teemme tiivistä yhteistyötä Helsingin ja Pietarin yliopistojen, elintarvikkeiden tutkimiseen erikoistuneen, akkreditoidun, kotimainen analyysilaboratorio Eurofinsin ja elintarvikkeiden turvallisuuteen ja tehokkuuteen erikoistunut Scandic Pharman kanssa. Leader-tuotteiden raaka-aineista 92 % ostetaan Suomesta tai Euroopasta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Libresse

Libresse

Libresse on Essityn omistama tuotemerkki joka valmistaa naisellisia hygienia tuotteita.
Yhtenä Suomen johtavista naisten kuukautissuojatuotemerkeistä Libresse tietää, että mukavuus ja itsevarmuus ovat olennainen osa pelotonta elämää. Koska elämässä ei minkään pidä koskaan antaa kahlita sinua. Siksi Libresse haluaa auttaa naisia olemaan parhaita versioita itsestään suunnittelemalla tuotteita, jotka antavat itsevarmuutta rajojen rikkomiseen. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Lindroos

Lindroos

Lindroos on ruotsalainen perheyritys, joka keskittyy luonnollisten ja hyödyllisten tuotteiden valmistamiseen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Linkosuo

Linkosuo

Linkosuon Leipomo on kotimainen perheyritys. "On oltava vikkelä luonnostaan ja toimittava omaperäisesti", tähdensi Aarne Oskari Linkosuo jo vuonna 1936, leipomon Tampereelle perustaessaan. Persoonallista uutta perheyrityksen uuneissa onkin tiuhaan paistunut; jopa legendoja syntynyt.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Lipton

Lipton

Lipton on Unileverin omistama teemerkki jota on myynnissä yli 150 maassa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Listerine

Listerine

Listerine on Johnson & Johnson -konsernin omistama tuotemerkki.

Tutkija, tohtori Joseph Lawrence kehitti alkuperäisen, neljästä eteerisestä öljystä koostuvan LISTERINE®-liuoksen 1879.

Yli 100 vuotta myöhemmin nämä samat neljä eteeristä öljyä auttavat yhdessä tehokkaasti torjumaan hankalasti puhdistettavaa plakkia ja pahanhajuista hengitystä aiheuttavia bakteereja. Mikään muu suuvesi ei tarjoa samanlaista neljän ainesosan koostumusta, joka todistetusti poistaa plakkia perusteellisesti ja auttaa pitämään suusi puhtaana ja terveenä. Eukalyptolin, mentolin, metyylisalisylaatin ja tymolin yhdistelmä saa edelleen aikaan erinomaisia tuloksia.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Little Dutch

Little Dutch

Little Dutch on Alankomainen lastentarvike valmistaja, joka keskttyy tuottamaan turvallisia, käytännöllisiä ja näyttäviä tuotteita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Look

Look

Look-paistopussit helpottavat ja nopeuttavat ruoanlaittoa. Look-paistopussien avulla voit valmistaa kätevästi mehukkaita ja arominsa säilyttäviä liha-, kala- ja kasvisruokia. Paistopusseja voi käyttää uunissa, mikroaaltouunissa ja pakastimessa.
Ne ovat käteviä myös marinoinnissa, säilytyksessä ja vaikka lahjojen paketoinnissa. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Lotus

Lotus

Suomen markkinoiden laadukkaat Lotus-tuotteet valmistetaan pääasiassa Nokialla sijaitsevalla Oy Essity Finland Ab:n tehtaalla, jolla on pitkät perinteet laadukkaan paperin tuotannossa. Lotus tunnetaan yleisesti myös nimellä Nokian Paperi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

LU

LU

LU on Mondelēz Internationalin omistama tuotemerkki.
LU perustettiin vuonna 1850, ja on yksi suurimmista menestystarinoista Ranskan elintarviketeollisuudessa. Pieni perhe yritys kasvoi markkinoiden johtajaksi. LU keksejä on saatavilla jopa 100 eri maassa. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Lumene

Lumene

Pohjoisessa Suomessa, maailman huipulla, vesi virtaa puhtaimmillaan ja luonnon valo on ainutlaatuista. Tämä on paikka, jossa tarina Lumenesta alkaa. Pitkän kaamoksen jälkeen saapuvat yöttömät yöt. Jatkuva valo sulattaa lumen, jään ja maan ikiaikaisella voimallaan. Pohjoisen valon ainutlaatuinen vaihtelu on tehnyt luonnosta vahvan. Kasvit hyödyntävät jokaisen valonsäteen kasvaakseen sitkeinä ja vahvoina ja tuottaakseen poikkeuksellisen määrän harvinaisia ravintoaineita ja antioksidantteja.

Pohjoisen luonnon arktisten eliksiirien hyödyntäminen sekä puhtaan pohjoisen lähdeveden yhdistäminen tarkkaan valikoitujen ihonhoidon raaka-aineiden kanssa on ollut Lumenen kauneuden resepti jo yli 40 vuotta. Näin Lumene on luonut tehokkaita, säteilevää kauneutta korostavia ihonhoito- ja meikkituotteita, jotka palauttavat ihon luonnollisen vahvaksi, kauniiksi ja kuulaaksi; tarkoituksenaan tuoda tasapainoa ja harmoniaa keholle ja mielelle.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Luonnon Energia

Luonnon Energia

Luonnon Energia on erityisesti marjojen - sekä muiden luonnosta peräisin olevien tuotteiden jalostamiseen ja markkinointiin erikoistunut yritys.  

Luonnon Energian tuotteissa käytetään myös viljeltyjä marjoja, yrttejä ja viljatuotteita. Luomulaatuiset raaka - aineet mainitaan kunkin tuotteen kohdalla erikseen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Lysi

Lysi

Lysi on islantia ja tarkoittaa valoa. Lysi on myös maailman suurin kalanmaksaöljyjen ja kalaöljyjen valmistaja.

Lysin tarina alkaa vuonna 1938, kun veljekset Tryggvi ja Thodor Olafson perustivat Reykjavikiin kalaöljytehtaan. Sen toiminta on alusta alkaen perustunut korkeaan laatuun, tutkittuihin tuotteisiin sekä tinkimättömään ympäristötietoisuuteen.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Magnex

Magnex

Magnex on Vitabalans Oy:n omistama tuotemerkki.

Vahvat magnesiumvalmisteet 
Magnesiumia on eniten luustossa, lihaksissa ja pehmytkudoksissa. Magnesiumilla on monia tärkeitä elimistön säätelytehtäviä, ja on olennainen aine mm. hermoston, sydämen ja lihasten toiminnassa. Se edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, elektrolyyttitasapainoa ja proteiinien muodostusta. Magnesium edistää luuston ja hampaiden pysymistä normaaleina ja lihasten normaalia toimintaa. Magnesium auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta. 

Magnesiumin tarvetta lisäävät mm. fyysinen rasitus ja urheilu, yksipuolinen ruokavalio, toipilaisuus, diabeteksen huono hoitotasapaino, pitkäaikainen imetys, runsas alkoholin käyttö ja tiettyjen lääkkeiden käyttö. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Magnum

Magnum

Täydellisesti paahdetut kaakaopavut murskataan ja  jauhetaan hienoksi kaakaomassaksi. Massaan lisätään muita laadukkaita ainesosia, kuten kaakaovoita, kunnes se saavuttaa täydellisen suklaan maun ja rakenteen.

Kun lämmin ja täyteläinen suklaa kietoutuu samettisen vaniljajäätelön ympärille, se jäähtyy välittömästi. Tuloksena on ainutlaatuinen, paksu Magnum-suklaa, valmiina maistettavaksi.

Magnum-kaakao tuotetaan vastuullisesti Rainforest Alliance Certified™ -tiloilla. Kaakaon viljely tuo kasvattajille ja heidän perheilleen elannon. Kaakaotuotannon ansiosta useammilla naisilla on mahdollisuus valita miten he elävät ja lapset pääsevät kouluun.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Maileg

Maileg

Maileg on Tanskalainen sisustustuotteita sekä leluja suunnitteleva yritys, jonka Dorthe ja Erik Mailil perustivat vuonna 1999. Maileg on tullut monille tutuiksi etenkin pupuistaan ja niiden tarvikkeista sekä Pixy tontuistaan.

Maileg on myös voittanut useita palkintoja tuotteillaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Maileg tuotteita, jopa niitä vähän harvinaisempia! Jos haluamaasi Maileg tuotetta ei löydy valikoimistamme, ota yhteyttä!

Uutta, nyt valikoimissamme seikkailevat myös uudet Ginger Family -hahmot!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Malaco

Malaco

Malaco on Cloetta Oy:n omistama yritys.
Se perustettiin vuonna 1934 nimellä Malmö Lakrits Compani (Lakritsfabrik AB). Malacon tuotteita myydään Pohjoismaissa. Yrityksen valmistamia makeisia ovat olleet muun muassa Brio, Fruxo, Pim Pim, Zoo, Swedish Fish ja Happy & Mixed. Malacon nykyiseen tuoteperheeseen kuuluvat Aakkoset, TV Mix, Hyvää Makumaasta, Lauantai ja Leijona-makeiset.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Marabou

Marabou

Marabou on tunnettu ympäri Eurooppaa Mmm… niin herkullisesta suklaastaan. Marabou suklaata on valmistettu juo vuodesta 1916, jolloin Marabou suklaata alettiin valmistaa Tukholman ulkopuolella Sundbybergissä. Nimensä Marabou sai alkuperäisiä pakkauksia koristaneen Marabouhaikaran mukaan.

Marabou tunnetaan erittäin herkullisista maitosuklaalevyistään, mutta myös jo 1900-luvun alkupuolella luoduista klassikoista kuten Japp, Daim ja Twist, joita on edelleen saatavilla.

Nykyäänkin Marabou suklaa valmistetaan Ruotsissa, Upplands Väsbyn tehtaalla, joka rakennettiin 1970-luvulla vanhaan suklaatehtaan jäädessä liian pieneksi.

Marabou suklaalla on Cocoa Life -standardi, joka kertoo suklaan valmistukseen käytetyn kaakaon eettisestä viljlystä sekä viljelijöiden hyvästä kohtelusta.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Marimekko

Marimekko

Marimekko on omaperäisistä väreistään ja kuvioistaan ympäri maailmaa tunnettu suomalainen designtalo. Vuonna 1951 visionaarisen Armi Ratian perustamaa Marimekkoa on kutsuttu yhdeksi maailman ensimmäisistä todellisista lifestyle-brändeistä, joka yhdistää muodin, asusteet ja kodinsisustuksen yhdeksi ainutlaatuiseksi elämäntavaksi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Marjam Interior

Marjam Interior

Marjam-Interior on kodinsisustus- ja lahja tavaroiden maahantuonti- ja tukkuliike.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Markkinointi Suomela

Markkinointi Suomela

Markkinointi Suomela on Suomen Leluyhdistys ry:n jäsen joka on toiminut lelujen, sisustustuotteiden ja lahjatavaroiden maahantuojana jo vuodesta 1981. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Marli

Marli

Marli on Eckes-Granini Finland Oy Ab:n omistama tuotemerkki.
Eckes-Granini Finland Oy Ab on osa Euroopan johtavaa mehuliiketoimintakonsernia Eckes-Granini Group GmbH:ta, jonka pääkonttori sijaitsee Saksassa. Eckes-Granini Finlandin tuotevalikoimasta löytyy juomia joka janoon.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Mars

Mars

Yli sata vuotta sitten nuori Frank C. Mars alkoi valmistaa makeisia keittiössään Tacomassa, Washingtonin osavaltiossa. Vaatimattomalta pohjalta hänen poikansa Forrest on kehittänyt Marsin sellaiseksi yritykseksi kuin se on tänään. Ensiksi hän kehitti MILKY WAY® suklaapatukan yhdessä isänsä kanssa ja myöhemmin liiketoimintaa laajennettiin ulkomaille ja uusia tuoteryhmiä kuten lemmikkien hoito ja elintarvikkeet ovat tulleet mukaan.

Mars valmistaa paljon muutakin kuin vain suklaata. Kuuden erillisen ja erilaisen liiketointayksikön avulla me olemme saavuttaneet miljardeja kuluttajia ja maailmanlaajuisesti yli 35 miljardin Yhdysvaltain dollarin myynnin.

Nykyään Mars-perheessä on 100 000 työntekijää yli 80 maassa ympäri maailmaa. Kaikesta kasvusta huolimatta Mars on pysynyt yksityisenä perheyrityksenä.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Martinex

Martinex

Kolmekymmentä vuotta vanha Martinex on nykyisin kansainvälinen yritys, jolla on vientiä Ruotsin lisäksi mm. muihin Pohjoismaihin, Englantiin ja Japaniin, yhteensä yli 50 maahan ympäri maailmaa. Yritys on luottoluokitukseltaan AAA-luokkaa, ja se on saavuttanut vankan jalansijan omalla toimialallaan. Martinex-perheessä työskentelee yli 40 henkilöä, ja Ruotsin sisaryhtiössä työntekijöitä on kolme.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Masajo

Masajo

Perheyritys Masajo on toiminut virallisesti Suomessa vuodesta 2000, mutta epävirallisesti se sai alkunsa jo yli kaksikymmentä vuotta sitten, kun perheen äiti, Marja-Leena Kuosmanen, teki paitaan painatuksen perheestään. Perheen jäsenten nimet hän lyhensi kirjoittamalla vain kaksi ensimmäistä kirjainta. Näin kirjaimista, järjestyksessä vanhimmasta nuorimpaan muodostui nimi MASAJO.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Mat Kompaniet

Mat Kompaniet

Mat Kompaniet Ab on elintarviketuotteiden tukkumyyjä ja maahantuoja. Laaja valikoima makuja eri puolilta maailmaa. Mat Kompaniet valmistaa myös ruotsalaisia ​​orgaanisia premium-tuotteita. Näillä tuotteilla on erilainen maku, pakkaus ja identiteetti, joten ne käyvät hyvin lahjoiksi tai itse nautittaviksi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Maxim

Maxim

Maxim on ensimmäinen Euroopassa lanserattu urheiluravinnesarja, joka kattaa tuotteet jokaiseen urheilusuorituksen vaiheeseen. Maximin tuotteet soveltuvat mainiosti niin huippu-urheiljalle kuin kuntoilijallekin. Tuotevalikoima on erittäin laaja ja löydät varmasti sopivan vaihtoehdon, oli lajisi mikä tahansa.

Kaikki Maximin tuotteet ovat ravitsemusasiantuntijoiden kehittämiä viimeisimmän tutkimustiedon ja markkinatrendien perusteella. Monet uudet tuotteemme pohjautuvat huippu-urheilijoilta saatuun palautteeseen ja kokemukseen. Pienilläkin parannuksilla on merkitystä, kun on kyse sekunneista!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

McDonald's

McDonald's

Maailmankuulun pikaruokaravintola McDonald's:in resepteillä valmistettuja tuotteita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

McVities

McVities

Vuonna 1892, kuuluisan Digestive-reseptin keksi McVitie´s & Price yrityksen työntekijä Alezander Grant. Nimi tulee leivinjauheesta, jonka piti aktivoida ruoansulatusta. (Nykyään tiedämme, että täysjyvävehnäjauhon kuiduilla, joita on Digestive-kekseissämme, on myönteinen vaikutus ruoansulatukseen.) Nimi ” Digestive” jäi pysyväksi ja alkuperäinen, salainen resepti on vielä tänä päivänäkin käytössä kuuluisien McVitie´s Digestive-keksien leivonnassa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Medans Oy

Medans Oy

Medans Oy on sairaalatarvikkeiden maahantuoja, joka tarjoaa uusinta ja innovatiivista teknologiaa sekä monen vuoden osaamista ja kokemusta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Medisoft

Medisoft

Medisoft huolehtii ihon hyvinvoinnista

Terveydenalan ammattilaiset ovat käyttäneet korkealaatuisia Medisoft-hygieniatuotteita jo vuodesta 1967. Tehokkaan käsihuuhdesarjan rinnalle tuomme nyt iholle ihanteelliseen pH-arvoon perustuvan ihonhoitosarjan, joka sopii koko perheen jokapäiväiseen käyttöön.

Selaa tuotemerkin tuotteita »


Meira

Meira

Meira Oy valmistaa kahveja ja maustamistuotteita omassa tuotantolaitoksessaan Helsingin Vallilassa sekä vähittäiskauppa- että Food Service -sektorille. Meira on osa italialaista Massimo Zanetti Beverage -konsernia. Meira Oy:llä on Virossa tytäryhtiö Meira Eesti OÜ. Meira Oy:n liikevaihto vuonna 2017 oli 86,9 milj. euroa ja henkilöstöä oli 176.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Metaltex

Metaltex

Metaltex on sveitsissä vuonna 1945 perustettu kodintarvikkeita valmistava yritys.
Suomessa Metaltex on toiminut vuodesta 2009.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Midsona

Midsona

Midsona kehittää ja markkinoi tuotteita kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.  

Midosna tarjoaa kattavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Jokaista tuotetta on kehitetty huolella ja tuotemerkit tunnistetaan laajasti ympäri pohjolaa.

Midsona on yksi Pohjoismaiden johtavista luonnolliseen itsehoitoon keskittyvistä yrityksistä, jonka toiminta perustuu pitkään kokemukseen ja ammattitaitoon toimialalla sekä edustamiinsa hyvin tutkittuihin ja luotettaviin tuotteisiin.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Minerva

Minerva

Minerva on GS-yhtymän Suomessa markkinoiva sardiini merkki.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Miss Etoile

Miss Etoile

Miss Étoile on vuonna 2008 perustettu tanskalainen tuotemerkki, joka keskittyy tekemään innovatiivisia ja sävähdyttäviä kodintarvikkeita. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Moomin

Moomin

Tunnetun Moomin lisenssin alla olevat tuotteet.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Mummon

Mummon

Mummon Herkulliset ruoat valmistetaan suomalaisella työllä ja ammattitaidolla aina laadukkaista, puhtaista ja 100%:sti suomalaisista raaka-aineista.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Mustang

Mustang

Mustang-tuotesarja sisältää kaiken grillaukseen tarvittavan ja täyttää laajalla valikoimallaan vaativankin grillaajan tarpeet – paistettavia herkkuja lukuun ottamatta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Muurla

Muurla

Muurlan juuret ovat kotimaisessa lasinvalmistuksessa, joka takaa vuosikymmenien kokemuksen tuotannosta ja suunnittelusta. Inspiraatio suunnitteluun syntyy puhtaasta luonnosta, eri vuodenajoista, sekä halusta kohdata tuotteiden jokapäiväisen käytön vaatimukset. Parhaat tuotteet syntyvät suomalaisen muotoilun, käytettävyyden, ja vuosikymmenten tuotanto-osaamisen yhdistelmästä.

Suomalainen tekeminen ja kotimainen tuotanto ovat edelleen tärkeässä roolissa, sillä kaikki tuotteet pyritään valmistamaan mahdollisimman lähellä, mikäli se ei ole kotimaassa mahdollista. Muurlan tuotteiden suunnitteluprosessin lähtökohtana toimivat suomalainen puhdaslinjainen muotoilu, laadukkaat materiaalit ja käytettävyys. 

Materiaalivalinnoista, kuten suomalaisesta puusta, laadukkaasta lasista ja kestävästä emalista syntyy ajattomia sekä katseen kestäviä tuotteita jokaiseen kotiin ja sisustukseen. Haluamme luoda ihmisille helppokäyttöisiä tuotteita, jotka ilahduttavat ja kestävät vuodesta toiseen.

Oman suunnittelun lisäksi tuoteperheitä syntyy yhteistyössä ulkopuolisten suunnittelijoiden kanssa, sekä lisenssiyhteistöiden kautta.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Müller Kerzen

Müller Kerzen

Yli 269 vuoden kokemuksella Müller Kerzen on vanhin kynttilävalmistaja maailmassa. Müller Kerzen keskittyy valmistamaan luotettavia ja innovatiivisia uusia ratkaisuja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Myllyn Paras

Myllyn Paras

Myllyn Paras valmistaa, myy ja markkinoi jauhoja, hiutaleita, suurimoita ja pastaa sekä pakastetaikinoita ja leivonnaispakasteita. Yrityksen kaksi tehdasta sijaitsevat Hyvinkäällä. Myllyssä valmistetaan jauhot, hiutaleet, suurimot sekä pastat. Pakastetehdas on keskittynyt pakastetaikinoiden ja leivonnaispakasteiden valmistukseen. Yhteensä yhtiö työllistää yli sata henkilöä.

Mylly jalostaa vuosittain noin 75 000 tonnia viljaa. Myllyn Paras -tuotteiden valmistuksessa käytetään mahdollisuuksien mukaan aina kotimaista viljaa. Suomessa viljellään paljon vehnää, kauraa ja ohraa, joten niiden sato riittää joka vuonna hyvin myllytuotteisiin. Rukiin sato vaihtelee vuosittain, joka vuosi kotimainen sato ei riitä koko vuodeksi ja tällöin ruista joudutaan ostamaan ulkomailta. Myös riisit ja durumvehnä tuodaan ulkomailta, koska niitä ei voida kasvattaa Suomessa.

Myllyn Paras valmistaa kaikki Suomessa myytävät Myllyn Paras -tuotteet Hyvinkäällä. Kaikissa kotimaisista raaka-aineista valmistetuissa Myllyn Paras -tuotteissa on Avainlippu-merkki.

Selaa tuotemerkin tuotteita »


MySticks

MySticks

MySticksit ovat gluteenittomia leipätikkuja Kreikasta joissa maistuu välimeren mausteet, juustot ja yrtit.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Natural Temptation

Natural Temptation

Natural Temptation teet ovat yrtein maustettuja, ja yritys tukee ja opettaa kasvattajia vähäosaisissa maissa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Naturdiet

Naturdiet

Naturdiet Tuotteet

Erittäin vähäkalorisen ruokavalion (VLCD) ja vähäkalorisen ruokavalion (LCD) tuotteet on kehitetty yhdessä lääketehtaiden kanssa, unohtamatta ruuan tärkeintä osaa, makua.

Naturdiet juomat, patukat ja keitot ovat herkullisia ateriankorvikkeita vähillä kaloreilla. Silti ne sisältäen kaiken sen, mitä kehosi tarvitsee, kuten vitamiinit ja kivennäisaineet. Naturdiet tuoteperheeseen kuuluu laaja valikoima erimakuisia ja tyyppisiä tuotteita: patukat, shake-juomat, drinkmixit eli juomajauheet, smoothiet ja lämpimäksi ruuaksi keitot.

Naturdiet -tuotteet on valmistettu erityisesti laihduttamista ja painonhallintaa silmälläpitäen, mutta niiden ravintorikas sisältö sopii mainiosti myös paljon treenaaville. Tuotteet ovat lääketehtaiden kehittämiä, joten ne sisältävät kehosi päivittäin tarvitemat kivennäisaineet, vitamiinit, proteiinit, kuidut, hiilihydraatit ja mineraalit.

Naturdiet Juomat

Juomia on kolmea erilaista. Drinkmix on juomajauhe, joka sekoitetaan veteen. Shake on puolestaa valmista juotavaksi, aivan kuten smoothiekin, mutta smoothie on aavistuksen paksumpaa. Drinkmix ja Shake -juomia voidaan käyttää ainoana ravinnonlähteenä nk. VLCD-ruokavaliossa. VLCD tulee sanoista ”Very Low Calorie Diet” joka tarkoittaa suomeksi ”Erittäin Vähäkalorinen Ruokavalio”.

Naturdiet Keitot

Keittoja löytyy kahta makua, tomaatti ja thai. Keitot on helppo valmistaa, sillä ne sekoitetaan kuumaan veteen. Keitot soveltuvat juomien tavoin VLCD -ruokavalioon.

Naturdiet Patukat

Patukoita on useita makuvaihtoehtoja ja ne sopivat mainiosti kiireiseen nykyaikaan, jolloin ei aina ehdi valmistaa ruokaa. Myös patukat soveltuvat VLCD -ruokavalioon.

Naturdiet Ruokavalio

Naturdiet tuotteita voidaan käyttää ainoana ravinnonlähteenä jopa kolmen viikon ajan. Pitemmissä dieeteissä on syytä keskustella asiasta lääkärin kanssa. Mikäli et dieetin aikana syö mitään muuta, kuin Naturdiet ateriankorvikkeita, painosi tippuu varmasti.

Mikäli tarkoituksesi ei ole pudottaa painoa nopeasti, kovinkaan paljoa, tai haluat ylläpitää nykyistä painoasi, voit vaihtaa esimerkiksi yhden päivittäisistä aterioistasi yhteen Naturdiet tuotteista. Naturdiet tuotteet ovat myös mainio valinta, jos haluat yksinkertaisesti terveellisiä välipaloja.

Tuotteet sisältävät runsaasti proteiinia, joten ne soveltuvat laihduttajien ja painontarkkailijoiden lisäksi mainiosti myös paljon liikkuville henkilöille.

Lisätietoa tuotteista valmistajan sivuilta: www.naturdiet.fi

Verkkokaupastamme löydät myös laajan valikoiman muiden valmistajien ateriankorvikkeita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Natursutten

Natursutten

Natursutten on kolmen lapsen äidin perustama ja omistama yrtys, joka valmistaa toksiinivapaita tuotteita vauvoille ja pyrkii takaamaan kemikaalivapaan tulevaisuuden lapsille ja ympäristölle.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Nesquik

Nesquik

Nesquik on Nestlen omistama tuotemerkki joka on valmistanut suklaajuomia jo vuodesta 1948.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Nessu

Nessu

Nessu on Oy Essity Finland Ab:n omistama tuotemerkki joka on ollut olemassa jo 30 vuotta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Nestle

Nestle

Nestlé on maailman suurin elintarvikeyritys jonka valikoimaan kuuluu yli 2000 tuotemerkkiä: sekä maailmanlaajuisesti tunnettuja brändejä että paikallisia suosikkituotteita. Nestlé toimii 191 eri maassa. Nestléllä työskentelee noin 328 000 ihmistä ympäri maailman.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Nissin

Nissin

Nissin on vuonna 1958 perustettu japanilainen pikanuudeli-valmistaja.
Nissin oli maailman ensimmäinen pikanuudeli-valmistaja, ja jatkaa ruoan kehittämistä johtavalla innovaatiolla.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Nivea

Nivea

Nivea on Beiersdorf konsernin omistama tuotemerkki joka valmistaa monipuolisesti kaikenlaisia ihonhoitotuotteita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Njie

Njie

Njie Group kehittää, markkinoi ja myy terveellisiä juomia ja elintarvikkeita.
Njie on kuulu laadustaan, funktionaalisesta lisäarvostaan ja innovaatiostaan.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Nocco

Nocco

Nocco on ruotsalainen virvoitusjuomabrändi, sana NOCCO tulee sanoista No Carbs Company, vapaasti suomennettuna Hiilihydraatiton Yhtiö. Nocco juomissa ei siis ole hiilihydraatteja, mutta niissä on runsaasti BCAA -aminohappoja, jotka toimivat lihasten rakennusaineina, sekä lisäksi antavat lihaksille niiden tarvitsemaa energiaa treenin ajaksi.

BCAA -aminohappojen ohella Nocco juomat sisältävät D-vitamiinia sekä viittä eri B-vitamiinia: B6, B12, foolihappoa, niasiinia jabiotiinia. B-ryhmän vitamiinit auttavat kehoa jaksamaan väsymistä vastaan sekä ylläpitämään energia-aineenvaihduntaa.

Nocco -juomat ovat alunperin kehitetty Ruotsin CrossFit -saleille, mutta ovat sieltä levinneet ensin myös muille kuntosaleille ja sen jälkeen juomien saavuttaman suuren suosion myötä myös marketteihin sekä huoltoasemille.

Nocco BCAA on terveysvaikutteinen virvoitusjuoma, joka sisältää BCAA-aminohappoja sekä vitamiinejä. Kaikki Nocco -juomat ovat hiilihapotettuja ja sokerittomia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Nokian Panimo

Nokian Panimo

Nokian Panimo on rehellisen aito ja suomalainen pienpanimo.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Nordqvist

Nordqvist

Suomalainen teetalo Nordqvist on toiminut jo melkein neljänkymmenen vuoden ajan. Sirpa Nordqvistin perustama yritys aloitti toimintansa vähittäiskauppaliikkeenä vuonna 1979, jolloin maustettuihin teelaatuihin ja irtomyyntiin erikoistunut liike oli uusi käsite Suomessa. Helsingin keskustassa sijainneista teeliikkeistä tarjottiin kuluttajille omaan maahantuontiin perustuen laaja valikoima sekä maustettuja että maustamattomia teelaatuja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Nutella

Nutella

Nutella on italialaisen Ferrero SpA:n valmistama suklaalevite.
Nutellan loi italialainen Pietro Ferrero 1940-luvulla, jolloin kaakaosta ja suklaasta oli pula toisen maailmansodan säännöstelyn vuoksi. Ferrero päätti käyttää suklaan jatkeena hasselpähkinöitä, joita oli runsaasti saatavilla Piemontessa, Italiassa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Nutrilett

Nutrilett

Nutrilett on pian 25 vuotta vanha tuotemerkki. Nutrilettin kehitti norjalais-tanskalanen lääkäri vuonna 1989. Tämä jälkeen olemme saaneet kuulla useita onnistumistarinoita ihmisiltä, jotka ovat onnistuneet pääsemään tavoitteeseensa Nutrilettin avulla.

Kahden aterian korvaaminen päivittäin Nutrilett-ateriankorvikkeella vähäenergiaisen ruokavalion yhteydessä auttaa sinua pudottamaan painoasi. Kun haluat ylläpitää ja hallita painoasi painonpudotuksen jälkeen, korvaa yksi ateria päivässä Nutrilett-ateriankorvikkeella. Kaikki ateriankorvikkeet ovat runsasproteiinisia ja sisältävät 12 vitamiinia ja 11 kivennäisainetta.

On tärkeää noudattaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota sekä terveitä elämäntapoja. Muut elintarvikkeet ovat välttämätön osa tätä ruokavaliota. Tuotetta ei ole tarkoitettu lapsille ja nuorille, raskaana oleville tai imettäville, eikä myöskään syömishäiriöistä kärsiville. Henkilöiden, joilla on aineenvaihduntahäiriöitä, ei tule käyttää tuotetta ilman lääkärin ohjetta. Muista juoda laihduttaessasi runsaasti vettä, sekä liikkua säännöllisesti.

Pick N Payn verkkokaupasta löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet Nutrilett diettiin. Nutrilett auttaa sinua onnistumaan!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

O'boy

O'boy

O’boy tuli markkinoille jo vuonna 1960 ja on siitä lähtien ollut Pohjoismaiden suosituin kaakaojuoma. Herkullinen kaakao maistuu sekä lämpimänä että kylmänä ja niin aamiaisella kuin muissakin tilanteissa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

OBH Nordica

OBH Nordica

OBH Nordica on tunnettu Tanskalais-Ruotsalainen kodin pienkoneita valmistava yritys. OBH Nordican visiona on valmistaa innovatiivisia ja kestäviä laitteita huipputason muotoilulla pohjoismaisten kotien tarpeisiin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

OFF!

OFF!

OFF!-tuotteet ovat entistä kehittyneempiä. Mukana on hajuttomia vaihtoehtoja, jotka sopivat myös niille, joita perinteisten hyttyskarkotteiden tuoksu häiritsee. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Olvi

Olvi

Olvi on ainoa itsenäisenä suomalaisena 1800-luvulta säilynyt panimo, joka luo positiivisia makunautintoja. Olvi on valmistanut juomia jo vuodesta 1878 Iisalmessa, ja nykyisin yhtiö toimii paikallisesti Suomessa, Valko-Venäjällä ja Baltian maissa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Omo

Omo

Omo on Unileverin omistama tuotemerkki joka valmistaa pesuaineita kaikkiin pesutarpeisiin. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Oral-B

Oral-B

Oral-B on Procter & Gamblen omistama tuotemerkki joka valmistaa hammashoitotuotteita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Oreo

Oreo

Oreo on Mondeléz internationalin omistama tuotemerkki joka valmistaa tunnettuja keksejä ja keksien makua imitoivia rinnakkaistuotteita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Orkla

Orkla

Orkla Suomi on kahden elintarvikealan yrityksen toiminnallinen yhteenliittymä, jonka muodostavat Orkla Foods Finland ja Orkla Confectionery & Snacks Finland. Orkla Suomi on maamme johtavia elintarvikeyrityksiä. Laajan tuotepalettinsa kautta Orkla on ystävä jokaisessa hetkessä, niin arkena kuin juhlana.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Orthex

Orthex

Orthex Group on Pohjoismaiden johtava kodin käyttötavaroiden valmistaja, jonka tavoitteena on tehdä kuluttajien arjesta helpompaa.
Orthex Group panostaa tuotteissaan laatuun, turvallisuuteen, designiin sekä kestäviin tuotantotapoihin. Kaikkia näitä alueita myös kehitetään jatkuvasti. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Ortis

Ortis

Ortis pyrkii antamaan asiakkaille mahdollisuuden saada laadukkaita, luonnollisia ainesosia avustamaan ruuansulatusterveyttä ja saamaan heidät iloisiksi niin sisältä kuin ulkoa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Oscar

Oscar

Oscar tuotteissa valttia kotimaisten raaka-aineiden lisäksi on korkea laatu, puhtaus ja erittäin hyvä maittavuus. Meille on ollut kunnia-asia valmistaa parasta mahdollista luonnollista ravintoa lemmikeille jo 30 vuotta. Kokemuksen kautta olemmekin löytäneet tuotteisiimme parhaat reseptit. Tuotteita suunnitellaan ja valmistetaan lemmikin hyvinvoinnin edistämistä silmällä pitäen. Mitä haluaisimme syöttää omille lemmikeillemme, haluamme tarjota myös muille karvakuonojen hyvinvoinnista ja terveydestä huolehtiville. Meille on tärkeää, että lemmikkisi voi hyvin ja elää terveenä mahdollisimman pitkään.

Oscar-tuotesarjaan kuuluu pakasteita, tuoretuotteita ja herkkupaloja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Osteaocare

Osteaocare

Osteocare on Vitabioticsin omistama tuotemerkki, jonka tuotteet ovat erityisesti valmistettu kalsiumista avustamaan normaalien terveiden luiden ylläpitämiseen kaiken ikäisille miehille ja naisille.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Oululainen

Oululainen

Oululainen leipoo leipänsä Suomessa. Näin on ollut jo vuodesta 1909 asti, jolloin Oululaisen Kotileipomo perustettiin Lahteen. Oululainen on valtakunnallinen leipuri, joka tarjoaa laajan valikoiman leipomotuotteita kuten vaaleita leipiä, pullapitkoja ja hapankorppuja. Kaikki Oululaisen käyttämä vilja on kotimaista.

Parhaiten Oululainen tunnetaan ruisleivistään kuten Jälkiuuni-leivästä, jota on leivottu jo vuodesta 1947. Kaikki Oululaisen tuotteet leivotaan Suomessa suomalaisella ammattitaidolla.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Panasonic

Panasonic

Panasonic on vuonna 1918 Japanissa  perustettu elektroniikkayritys.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Panda

Panda

Panda on Orkla Confectionery & Snacks Finland Ab:n omistama tuotemerkki.
Panda valmistaa suuren määrän tunnettuja ja suosittuja suomalaisia makeisia suklaasta lakritsiin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Pansuola

Pansuola

Pansuola on Oriolan omistama tuotemerkki.
Pansuola on mineraalisuola, jossa on noin puolet vähemmän natriumia kuin tavallisessa ruokasuolassa tai merisuolassa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Papstar

Papstar

Papstar on vuonna 1873 perustettu yritys joka valmistaa paperi ja muovikoristeita niin arkeen kuin juhlaankin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Patu

Patu

Suomen Palvelutukkurit Oy – tuttavallisemmin Patu – perustettiin 1997, kun joukko yksityisiä tukkuliikkeitä päätti yhdistää voimansa valtakunnalliseksi ketjuksi. Vanhimmat Patu-tukkurit ovat toimineet alalla jo yli 40 vuotta. Useamman Patu-tukun toiminta perustuu perheyrittäjyyteen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Paulig

Paulig

Suomen suurin kahvitalo Oy Gustav Paulig Ab toimii myös Baltiassa, Venäjällä ja Venäjän naapurimaissa.
Viime vuosina Paulig on laajentanut liiketoimintaansa erityisesti kodin ulkopuolisilla kahvimarkkinoilla. Yhtiö kuuluu korkealaatuisista merkkituotteistaan tunnettuun Paulig-konserniin, joka toimii useassa Euroopan maassa.
Vuonna 1876 perustettu Paulig on edelleen perheyritys.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Paulúns

Paulúns

Paulúns on Orklan omistama tuotemerkki.
Paulúns-tuotteet on kehitetty yhteistyössä ruotsalaisen ravitsemusfysiologin Fredrik Paulúnin kanssa. Fredrik Paulúnilla oli yksinkertainen tavoite: kehittää tuotesarja, jonka avulla terveellisten valintojen tekeminen olisi vähän helpompaa ja hauskempaa. Ja sen hän teki. 
Paulúns-tuotteet tarjoavat jokaiselle mahdollisuuden syödä ravitsemuksellisesti tasapainoista ruokaa. Helposti, nopeasti ja maistuvasti.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Pedigree

Pedigree

Kaiken minkä teemme, teemme rakkaudesta koiriin. Koirat eivät ole meille vain työ, ne ovat osa elämäämme ja tasa-arvoiset kumppanimme. Liputamme koiraystävällisten työpaikkojen, koirapuistojen ja koirapäivien puolesta. Pitkien lenkkien, innokkaiden peuhaustuokioiden, kaivamisen, noutamisen ja nuuskimisen puolesta. Trimmattujen ja takkuturkkien puolesta. Uskollisuuden, luottamuksen, rehellisyyden ja ystävyyden puolesta. Liputamme ihan jokaisen tassuparin puolesta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Perfect Fit

Perfect Fit

Perfect Fit on asiantuntevaa ravitsemusta, joka on tarkoitettu pitämään kissasi nuorekkaana koko sen iän. yPerfect Fit on kehitetty yhteistyössä WALTHAM Centre for Pet Nutritionin eläinlääkärien ja lemmikkieläinten ravintofysiologien kanssa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Perskindol

Perskindol

Perskindol on Harmonia Life Oy:n omistama tuotemerkki.
Perskindol ainutlaatuiset, kaksivaikutteiset kylmä-lämpö tuotteet tekevät hyvää lihaksille ja nivelille.
Hyvin imeytyvät Perskindol geeli sekä Perskindol spray viilentävät välittömästi, lämmittävät ja rauhoittavat nopeasti.
Sopii käytettäväksi liikuntasuorituksen aikana ja jälkeen tai muun fyysisen rasituksen jälkeen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Piacelli

Piacelli

Piacelli on Gunz Warenhandels CmbH:n omistama tuotemerkki joka valmistaa italialaistyylisiä ruokatarvikkeita ja aineksia.
Gunz Warenhandels GmbH on vuonna 1986 perustettu saksalainen perheyritys.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

PikPak

PikPak

PikPak on Plastiroll Oy:n omistama tuotemerkki.
PikPak tuotteita ovat roskapussit, jätesäkit, pakastuspussit ja elintarvikepussit.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Planet Pet Society

Planet Pet Society

Planet Pet Society on suomalainen vuonna 2009 perustettu yritys, joka keskittyy tarjoamaan parhaan laatuisia tuotteita kissoille ja koirille täysistä aterioista makupaloihin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Plastex

Plastex

Plastex on vuonna 1936 perustettu yritys, joka valmistaa puhallusmuovattuja muovituotteita ja ruiskuvalutuotteita. Yhtiö valmistaa tuotteita arjen tarpeisiin sekä komponentteja ja pakkauksia teollisuudelle. Tuotetarjoamaan kuuluvat mm. erilaiset hanalliset vesiastiat, bensakanisterit, kastelukannut, kylmäpatruunat, äyskärit, kerhopullot, Mehukas-pakastuspullot sekä pakkauksista esim. pullot ja purkit. Tämän lisäksi yhtiön tarjoamaan kuuluvat myös lasten talvituotteet, kuten pulkat, liukurit ja lumilapiot sekä kesätuotteet, kuten Formula Neppis® -autot ja hiekkalelut. Yhtiö valmistaa myös teollisuuden komponentteja, kuten erilaisia säiliöitä sopimusvalmistajana.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Plasti Roll

Plasti Roll

Plastiroll on vuonna 1983 perustettu suomalainen yritys, joka valmistaa ja myy biohajoavia ja kompostoituvia kalvoja pakkausteollisuuteen ja muihin teollisiin sovelluksiin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Polar

Polar

Polar on Tammer-Tukku Oy:n omistama tuotemerkki jonka valikoimiin kuuluvat erilaiset kynttilät pöytäkynttilöistä ulkotuliin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Polaric

Polaric

Polaric on S-Taroil Oy:n omistama tuotemerkki.
S-Taroil Oy on Raisiossa toimiva suomalainen perheyhtiö, joka on perustettu vuonna 1982. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Powerking

Powerking

Powerking on EMD AG:n omistama tuotemerkki joka valmistaa energiajuomia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

PregCheck

PregCheck

PregCheck on Oriolan omistama tuotemerkki.
Pregcheck-raskaustesti antaa luotettavan tuloksen jo ensimmäisenä päivänä kuukautisten poisjäännistä. Testituloksen saa nopeasti, jopa muutamassa minuutissa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Prima Pet

Prima Pet

Prima Pet on laadukas, kotimainen kissan, koiran ja jyrsijöiden tuotteita valmistava yritys.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

PrimaCat

PrimaCat

PrimaCat tuotesarjoista löydät maistuvat ravinnot ja herkut sekä tarvikkeet kissasi hyvinvointiin. Olemme ylpeitä kissanruokamme laadusta ja maistuvuudesta. Tuotteillamme onkin täysi tyytyväisyystakuu ostokuittia vastaan.

Deluxe PrimaCat on lihaisa ja luonnollinen kissanruokaperhe rakkaan lihansyöjäsi päivittäiseen ruokintaan. 

Premium PrimaCat on edullisempi vaihtoehto kissan päivittäiseen ruokintaan. Valikoima sisältää maistuvien kissanruokien lisäksi kissanhiekat, tarvikkeet ja lelut kissasi hoitamiseen aktivoimiseen.

 

 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

PrimaDog

PrimaDog

PrimaDog on kotimainen premium tason koiranruoka, joka on nopeasti saavuttanut suuren suosion myös Ruotsissa. Erona muihin premium koiranruokiin PrimaDog on saatavissa eläinkauppojen lisäksi myös marketeista.

Koirasi parhaaksi

PrimaDog:n missio on varmistaa, että koirat saavat elää terveellistä ja iloista elämää. Yksi suuristä tekijöistä koiran hyvälle ololle on sen ravinto. PrimaDog haluaa tuotteissaan tarjota juuri niitä ravintoaineita, joita koirat luonnollisesti tarvitsevat.

Koirasi tarvitsee lihaa, ei vehnää

Liha on koiran ruokavaliossa elintärkeää. Siksi se on PrimaDog koiranruokien pääraaka-aine. Sen avulla koirallasi on paras mahdollisuus nauttia pitkästä ja terveellisestä elämästä. Samasta syystä PrimaDog koiranruuissa ei ole käytetty vehnää, soijaa tai makeutus- ja väriaineita. PrimaDog tuotteet ovat koiraihmisten valmistamia, sellaisia tuotteita, joita valmistajat syöttävät itsekin omille koirilleen.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Pringles

Pringles

Pringles on Kellogg Companyn omistama tuotemerkki joka valmistaa perunalastuja. 
Tavanomaisista perunalastuista poiketen Pringlesit painetaan taikinamassasta ennen paistamista, minkä ansiosta ne ovat säännöllisen muotoisia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Promix

Promix

Promix on Prominent Food GMP Oy:n omistama tuotemekki.
Prominent Food GMP Oy on suomalainen ruoka-aines valmistaja jokoa on keskittynyt tarjoamaan terveellisiä ja helppokäyttöisiä tuotteita, joiden avulla hyvä ruoka valmistuu lähes itsestään.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Provena

Provena

Provena on Raisio konsernin omistama tuotemerkki joka keskittyy gluteenittomien tuotteiden valmistamiseen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Puhdas+

Puhdas+

Puhdas+ tuotteet

Puhdas Plus

Puhdas+ on euroopan ainut terveystuotesarja, jonka missään tuotteissa ei käytetä säilöntäaineita, pintakäsittelyaineita, keinotekoisia väriaineita, makeutusaineita eikä magnesiumstearaattia. Puhdas+ tuotteet ovat siis nimensä mukaisesti täysin puhtaita.

Puhdas+ tuotteet eivät sisällä:

Puhdas+ tuotteiden tärkeimmät arvot ovat puhtaus, ekologisuus ja orgaanisuus. Siksi Puhdas+ tuotteita valmistava, kotimainen New Organics Oy onkin halunnut jättää tuotteistaa kaikki säilöntä ja pintakäsittelyaineet pois. Tämä on aiheuttanut haasteita tuotekehtiyksessä, mutta varmistaa puhtaat lisäravinteet ja vitamiinit loppukäyttäjälle, eli sinulle.

 • Säilöntäaineita
 • Pintakäsittelyaineita
 • Keinotekoisia väriaineita
 • Makeutusaineita
 • Magnesiumstearaattia

Suomi 100v -juhlavuoden kunniaksi Puhdas+ on julkaissut useista tuotteistaan tupla- ja säästöpakkauksia.

Puhdas+ tuotevalikoima on erittäin laaja, mutta erityisen tunnettu Magnesiumistaan, Beauty Collagen & Biotiinistaan sekä kevään 2017 uutuudestaan; Vahvasta Maitohappobakteerista, joka sisältää 10 miljardia maitohappobakteeria jokaisessa kapselissa.

Lisätietoa Puhdas+ vitamiineista ja luontaistuotteista löydät valmistajan sivuilta.

 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

PureClinica

PureClinica

Pureclinica on vuonna 2005 perustettu yritys joka tarjoaa korkealaatuisia ravintolisiä ja vanhentamista estäviä tuotteita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Purina

Purina

Purina valmistaa maailman suosituimpia ja luotetuimpia eläintenruokamerkkejä.
Purina pitää lemmikkisi iloisena, terveenä ja vahvana. Kirkkaat silmät kiiltävä turkki ja leikkisä luonne ovat terveen lemmikin merkkejä, ja kaikki tämä alkaa kunnon ruokavaliosta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Puttipaja

Puttipaja

Puttipaja on Jyväskyläläinen perheyritys joka on ollut toiminnassa jo 40-vuotta.
Kynttilät valmistetaan Vaajakoskella käsityönä. Jokainen kynttilätekijä on Puttipajalle tärkeä. 
Kotimaisuus ja laatu kiteytyy yhteen parafiinin muovautuessa kynttiläksi. 
Kotimaisuudesta kertoo avainlipputunnus.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Q-Statin

Q-Statin

Q-Statin on Oriolan omistama tuotemerkki. 
Q-Statin on ravintolisä, joka sisältää ubikinonia ja E-vitamiinia, joka suojaa soluja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaikutuksilta auttaen ehkäisemään merkittäviä kudosvaurioita ja solujen ennenaikaista vanhenemista.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Raid

Raid

Raid on SC Johnsonin omistama tuotemerkki joka valmistaa hyönteismyrkkyjä ja muita tuotteita hyönteisongelmien ratkaisuun jo vuodesta 1961.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Rajamäen

Rajamäen

Rajamäen on Berner Oy:n omistama tuotemerkki.
Rajamäen on tuonut makuja suomalaisiin koteihin yli 125 vuoden ajan. Se on kasvanut sattumusten, muuttuvien olosuhteiden ja hyvän tuurinkin kautta pienestä hiivatehtaasta Suomen suurimmaksi etikanvalmistajaksi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Red Bull

Red Bull

Vuonna 1987, Red Bull ei ainoastaan tuonut markkinoille aivan uudenlaista tuotetta, vaan loi täysin uuden tuoteryhmän: energiajuomat. Red Bull on alusta asti antanut siivet ihmisille ja ideoille ja saavuttanut monia merkkipaaluja urheilun ja kulttuurin saralla.

Red Bull energiajuomaa arvostavat huippu-urheilijat, opiskelijat, vaativan työn taitajat ja pitkän matkan autoilijat ympäri maailman.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Reformi

Reformi

Nimensä mukaisesti Reformi on aina pyrkinyt olemaan puhtaamman ravinnon ja hyvinvoinnin edelläkävijä. Luonnonmukaisen, puhtaan ja herkullisen ruuan lisäksi meille on tärkeää kehon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtiminen: terveelliset elämäntavat, liikunta, uni ja lepo. Verkkosivuiltamme löydät kiinnostavia artikkeleita ja herkullisia reseptejä, joiden avulla voit vaikuttaa omaan hyvinvointiisi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Reformi Luomu

Reformi Luomu

Reformin historia ulottuu 1950-luvulle, jolloin luomutrendi saapui Suomeen Keski-Euroopasta. Kiinnostus luonnonmukaiseen ravintoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin on ollut mukana arjessamme noista päivistä lähtien. Vuosien varrella tuotevalikoima on kasvanut ja muuttunut, mutta ideologiamme on edelleen sama kuin 1950-luvulla: tasapaino henkisessä ja fyysisessä hyvinvoinnissa. Reformin keskeisimpiä arvoja jo noista päivistä lähtien ovat olleet oman kehon kuuntelu ja arvostaminen, terveellinen ja monipuolinen ruokavalio sekä myönteinen elämänasenne. Niistä ammennamme yhä tänäänkin. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuksia hyvinvoinnin lisäämiseen omassa arjessa helposti ja vaivattomasti.

Reformi-tuotteet ovat puhtaita, luonnonmukaisesti tuotettuja ja ravintorikkaita. Lisäksi ne maistuvat aivan hillittömän herkullisilta ja tuovat arkeen ripauksen luomua! Niillä loihdit herkullisen aterian niin arkeen kuin juhlapöytään.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

ReformiCare

ReformiCare

Reformicare on Oriolan omistama tuotemerkki joka valmistaa siteitä ja muita tuotteita haavojen hoitamiseen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Rfsu

Rfsu

Suomen RFSU:n toiminnan tuotot menevät kansainväliseen työhön RFSU-järjestön kautta sekä seksuaalikasvatuksen tekemiseen kotimaassa yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Risella

Risella

Risella on ollut suomalaisten suosikkiriisi jo vuosikymmenien ajan. Valikoimaan kuuluu klassikkotuotteen puuroriisin lisäksi 13 muuta erilaista riisituotetta ja valikoima kasvaa jatkuvasti.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Risenta

Risenta

Risenta on vuonna 1940 perustettu ruotsalainen perheyritys, jonka tavoitteena on tarjota hyvää ja terveellistä ruokaa kuluttajille, jotka haluavat syödä ja elää terveellisesti. Risentan perustajan, Uno Grindbyn, liikeideana oli tuoda maahan riisiä, leipomoille tarkoitettuja erikoistuotteita, säilykkeitä ja mausteita. Nykyisin Risentan tuotevalikoimaan kuuluu monipuolisesti erilaisia terveellisiä ja herkullisia vaihtoehtoja päivän jokaiselle aterialle.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Risetti

Risetti

Risetti Oy on vuonna 1995 perustettu neljän sisaruksen omistama perheyritys joka pakkaa kuivattuja ja laadukkaita elintarvikkeita. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Riviera Maison

Riviera Maison

Rivièra Maison on sisustus yritys joka valmistaa itse suunnittelemiaan tuotteita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

ROSA

ROSA

Rosa Oy myy kertakäyttöastioita, kaikke muovipusseista alumiinivuokiin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Rosa Everyday

Rosa Everyday

Rosa Oy myy kertakäyttöastioita, kaikke muovipusseista alumiinivuokiin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Rotho

Rotho

Rotho on yksi Euroopan suurimmista muovituotteiden valmistajista joka on ollut olemassa jo yli 125 vuotta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Saana

Saana

Saana valmistaa tuotteita elintarvikkeiden säilytykseen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Saarioinen

Saarioinen

Saarioinen on yli puoli vuosisataa vaikuttanut suomalaisten ruokapöytien tarjontaan. Toiminta käynnistyi Sahalahdella Saarioisten kartanossa jo 1940-luvulla, ja osakeyhtiömuotoinen toiminta alkoi vuonna 1955. Yhtiö on kasvanut pienimuotoisesta alusta nykyisiin mittoihinsa määrätietoisella työllä ja innovatiivisella otteella. Saarioisten tuotteisiin ovat aina kuuluneet perinteiset, tutut arkiruuat, joista monet olisivat jo saattaneet unohtua ilman teollista valmistusta. Osana suomalaista elintarviketeollisuutta Saarioinen pitää näin yllä ruokakulttuuriamme.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Sallinen

Sallinen

Mauste- Sallinen Oy on vuonna 1961 perustettu suomalainen perheyritys, joka maahantuo, 
valmistaa ja pakkaa elintarvikkeita vähittäiskauppaan ja teollisuuteen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Salus

Salus

Kunnioitus kasvien hoitavia ja elimistöä tukevia ominaisuuksia kohtaan on ollut Saluksen kantava ajatus  jo vuosikymmenien ajan. Puhtaista ja suurimmalta osin luomulaatuisista raaka-aineista syntyy Salus-laatutuotteita, joita on valmistettu jo vuodesta 1916 lähtien. Laadunvalvonta alkaa jo raaka-aineina käytettävien yrttien ja hedelmien viljelystä. Valvonta jatkuu laboratoriotutkimuksilla ja käsin tapahtuvalla yrttien lajittelulla. Salus-tuotteet eivät sisällä keinotekoisia säilöntä- tai väriaineita. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Salvequick

Salvequick

Salvequick perustettiin kun Christian Cederroth oivalsi toisen maailmansodan jälkeen, että monille sota-ajan tarvikkeille kuten laastareille, olisi tarvetta myös rauhan aikana. Ensimmäinen laastari valmistettiin vuonna 1947 Tukholmassa ja sen nimeksi tuli Salveplast.
Tänä päivänä Salvequick on markkinajohtaja ja lähes laastarin ja haavanhoidon käsite monissa maissa erityisesti Euroopassa. Salvequick myy noin 20 miljoonaa laastaripakkausta vuodessa, ja sen tuotteita löytyy lähes jokaisesta suomalaisesta kodista, koulusta ja työpaikalta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Samarin

Samarin

Samarin on Orklan omistama tuotemerkki joka valmistaa hedelmäsuolajauhetta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Sana-Sol

Sana-Sol

Sana-Sol tuotteet nopeasti verkkokaupasta

Sana-Sol on valmistanut hyvänmakuisia terveystuotteita jo vuodesta 1933. Vitamiinimarkkinat luonut Sana-sol-tuoteperhe sisältää hyvänmakuisia ja helppokäyttöisiä tuotteita vastustuskyvyn ja terveyden ylläpitoon. Perinteikkäät tuotteet perustustuvat tutkittuihin ravintoaineisiin, joten niillä voi vaivattomasti varmistaa, että elimistöä suojaavien ravintoaineiden saanti on täysipainoista.

Hyvänmakuiset Sana-sol-tuotteet on tarkoitettu kaikenikäisille ja ne auttavat turvaamaan päivittäistä vitamiinien ja kivennäisaineiden saantia. Sana-sol-tuotteet ovat myös lasten suosiossa!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Sanrio

Sanrio

Sanrio on vuonna 1960 perustettu yritys joka valmistaa tuotteita erityisesti lapsille. Sanrion tuotteissa on useita eläinhahmoja, joista tunnetuin on Hello Kitty.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Santa Maria

Santa Maria

Santa Maria on Paulig Groupin omistama vuonna 1911 Ruotsissa perustettu yritys joka valmistaa mausteita ja muita ruoka aineksia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Sauvon Säilyke

Sauvon Säilyke

Sauvon Säilyke Oy jalostaa vihanneksia ja sieniä korkealaatuisiksi tuotteiksi vähittäiskaupoille, suurtalouksille ja teollisuudelle. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. erilaiset kurkku-, punajuuri-, porkkana-, herkkusieni- ja metsäsienisäilykkeet.
Vuonna 1962 perustettu perheyritys sijaitsee merellisessä puutarhakunnassa Piikkiössä, joka on osa Kaarinan kaupunkia. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Savu

Savu

Savu savustuspussi on ainutlaatuinen tapa valmistaa helposti, nopeasti ja siististi aitoa savustettua ruokaa. Savustuspussin avulla savustaminen onnistuu uunissa tai grillissä. Savustuspussissa on kätevä valmistaa kerralla koko ateriakokonaisuus.

Savu savustuspussit ovat Suomessa valmistettuja avainlipputuotteita. Ne sisältävät vain luonnon omia aineksia eli puunlastuja, tervauutetta ja sokeria.

Valikoimistamme löytyy kahta eri makua olevia Savu savustuspusseja:

Hikkori on jalopähkinäkasveihin kuuluva erittäin kova puulaji. Luontaisena hikkoripuita kasvaa Pohjois-Amerikassa, Meksikossa ja Kiinassa. Savu savustuspussien hikkorilastu on peräisin Yhdysvaltain itäosista.

Leppä on koivukasvien  heimoon kuuluva kasvisuku, joka sisältää noin 30 puu- ja pensaslajia. Suomessa kasvaa yleisenä kaksi leppälajia, harmaaleppä ja tervaleppä, joista harmaaleppää käytetään savustamiseen. Savu savustuspussien leppälastu on kotimaista.


 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

SC Johnson

SC Johnson

Vuonna 1886 perustettu SC Johnson on yhdysvaltalainen perheyritys joka valmista monia tunnettuja merkkejä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Schnitzer

Schnitzer

Schnitzer on vuonna 1968 perustettu yritys joka valmistaa terveellisiä vilja tuotteita, kuin myös gluteenittomia ja luomu tuotteita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Scholl

Scholl

Scholl on vuonna 1899 Yhdysvalloissa perustettu yritys joka valmistaa jalkojenhoitotuotteita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Schwarzkopf

Schwarzkopf

Henkelin omistama Schwarzkopf on yksi kolmesta tunnetuimmasta hiusbrändistä koko maailmassa ja edustaa laatua, ammattimaisuutta ja innovaatiota jo yli 111 vuoden ajan.

Schwarzkopf on sekä kuluttajien, että ammattilaisten luottama tuotemerkki.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Schär

Schär

Schär on Italialainen ruoka valmistaja joka keskittyy valmistamaan gluteenittomia tuotteita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Semper

Semper

Semper AB on markkinoiden johtava lastenruoan valmistaja Ruotsissa ja Tanskassa. Semper kasvattaa jatkuvasti osuuttaan pohjoismaisilla markkinoilla sekä lastenruoan että gluteenittoman ruoan aloilla. Semper haluaa olla Pohjoismaiden johtava yritys lastenruoan, gluteenittoman ruoan ja ravitsemuksen saralla.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Sempio

Sempio

Sempio on Fine Foods Oy Ltd:n omistama tuotemerkki.
Fine Foods Oy Ltd on vuonna 1987 perustettu perheyritys joka maahantuo aitoja ja laadukkaita aasialaisia elintarvikkeita ja lisäksi kansainvälisten elintarvikebrändien maustetuotteita, hilloja ja marmeladeja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Serla

Serla

Serla on vuonna 1908 Mäntässä perustettu yritys joka valmistaa erilaisia pehmopaperituotteita. 
Valitsemalla Serlan tuotteen teet valinnan myös ympäristön hyväksi. Serla-tuotteissa käytetään ensikuitua ja keräyspaperista saatavaa uusiokuitua. Kaikki valmistus tapahtuu ympäristöä kunnioittaen, ympäristövaikutukset tarkasti huomioiden ja kestävää kehitystä edistäen. Tästä on merkkinä myös Serlalle myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Sheba

Sheba

Sheba on hemmottelevinta, mitä voit kissallesi tarjota. Sheba-ateriat ja -herkkupalat valmistetaan vain kaikkein parhaista raaka-aineista. Niihin käytetään mehevimpiä lihoja, tuoreimpia kaloja ja valikoituja yrttejä. Ne eivät sisällä keinotekoisia väri- tai säilöntäaineita. Koostumus on luonnollinen, ja tuoksu vastustamattoman houkutteleva.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Sinebrykoff

Sinebrykoff

197-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava panimo, joka valmistaa oluita, siidereitä sekä virvoitus- ja energiajuomia, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff valmistaa Coca-Colan juomat Suomessa. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Sinituote

Sinituote

Sinituote Oy on suomalainen perheyritys, joka on toiminut nykymuodossaan vuodesta 1988 lähtien. Erityisesti siivousvälineistään tunnetun yrityksen historia yltää aina 1940-luvulla saakka. Sinituote panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja tuo jatkuvasti markkinoille uusia välineitä kodin siivouksen, järjestyksen ja toimivuuden ylläpitoon. Yrityksen tavoitteena on tehdä suomalaisten kotien arjesta helpompaa. Ympäristöystävälliset SINI-tuotteet ovat kestäviä ja pestäviä, ja ne on kehitetty suomalaisille sisustusmateriaaleille ja suomalaisille kodeille. Valtaosa yrityksen markkinoimista tuotteista on kotimaisia Avainlipputuotteita. Sinituote Oy muodostaa yhdessä tytäryhtiöidensä kanssa monialaisen SINI-konsernin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Siripiri

Siripiri

Siripiri on Oriolan omistama tuotemerkki.
Siripiri –rypälesokeripastilleilla voi matalan verensokerin saada nostettua nopeasti hyvälle tasolle. Rypälesokeri imeytyy nopeasti ja nostaa veren sokeripitoisuutta. Siripirit sopivat etenkin urheilijoille, kuntoilijoille, koululaisille, työssäkäyville ja diabeetikoille.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Skittles

Skittles

Skittles on Marsin omistama tuotemerkki joka valmistaa hedelmänmakuisia karkkeja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Sony

Sony

Sony on teknologiayritys joka keskittyy tuottamaan tuotteita jotka inspiroivat ja tyydyttävät mielenkiintoa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Sophie la girafe

Sophie la girafe

Sophie la girafe syntyi 25. toukokuuta 1961 Pariisissa Pyhän Sofian päivänä, mistä lelu sai nimensä. Vauvojen äidit rakastuivat leluun, joka vähensi heidän vauvojensa itkuisuuta hampaiden syntyessä.  Vanhemmat kertoivat iloisena toisilleen ihmeellisestä lelusta, joka rauhoitti heidän vauvojaan.
Sophie la girafea myydään nykyään yli 70 maassa, ja se on voittanut lukuisia palkintoja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Spice Up!

Spice Up!

Spice Up! on Fine Foods Oy Ltd:n omistama tuotemerkki.
Fine Foods Oy Ltd on vuonna 1987 perustettu perheyritys joka maahantuo aitoja ja laadukkaita aasialaisia elintarvikkeita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Spring

Spring

FinnSpring on suomalainen perheyritys, jonka tahtotilana on myös pysyä sellaisena.
FinnSpringin valmistamat raikkaat luonnontuotteet tulevat Multilan lähteestä Keski-Pohjanmaalta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Storck

Storck

August Storck Kg on vuonna 1903 perustettu saksalainen perheyritys joka on yksi kymmenestä suurimmasta makeisvalmistajista maailmalla.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Sun

Sun

Sun on Unileverin omistama tuotemerkki, joka valmistaa astianpesuaineita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Sun-Maid

Sun-Maid

Sun-Maid rusinoita ja kuivattuja hedelmiä on valmistettu vuodesta 1912, Sun-Maidin omistaa kokoelma Californialaisia maanviljelijöitä joiden tilat ovat sadan mailin sisällä toisistaan Great Central Valleyn alueella, joka tunnetaan yhtenä maailman parhaana hedelmien ja kasvisten kasvatusalueena maailmassa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Sunnuntai

Sunnuntai

Sunnuntai on Raisio Konsernin omistama tuotemerkki joka valmistaa leivontatarvikkeita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Sunsweet

Sunsweet

Sunsweet-luumut ovat kuivattuja luumuja.

Sunsweet-luumut ovat valmistettu auringossa kypsytetyistä luumuista. Luumut kerätään niiden ollessa herkullisimmillaan, minkä jälkeen ne pestään ja kuivataan nopeasti uunissa. Tämä erityinen käsittely varmistaa, että hedelmän luonnolliset hyvät ominaisuudet ja maku säilyvät. Tämän jälkeen luumujen kosteus palautetaan juuri ennen pakkaamista, ja tulos on yksinkertaisesti sanottuna herkullinen!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Suomen Kerta

Suomen Kerta

Suomen Kerta Oy on suomalainen perheyritys, joka valmistaa ja tarjoaa laajan valikoiman kuluttajatuotteita ruoanvalmistukseen ja kattamiseen. Yritys valmistaa, myy ja markkinoi lyhytkäyttö- ja kattaustuotteita niin kotitalouksien, horeca-sektorin, kuin yritysasiakkaiden eri tarpeisiin. Omien merkkituotteiden ohella valmistamme myös kaupan omia private label-tuotteita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Suomen Tukkuerä

Suomen Tukkuerä

Suomen Tukkuerä Oy on tukkukauppa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Surf

Surf

Surf on Unileverin omistama tuotemerkki joka valmistaa pyykinpesuaineita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Taffel Snacks

Taffel Snacks

Taffel on se aito, rapea ja rakastetuin snacks-tuotemerkki Suomessa! Kukapa ei olisi maistellut ja kokenut klassikkotuotteitamme kuten SIPS, Broadway, JuustoSnacks tai HotRod?

Taffelin perunalastuja on valmistettu Ahvenanmaalla paikallisesti viljellyistä, parhaista ja mehevimmistä perunoista jo vuodesta 1969 ja aurinkoisella saarellamme valmistetaan edelleen suurin osa Taffelin tuotteista.

Taffelin snacks-perheeseen kuuluu perunalastujen ja juustosnacksien lisäksi muun muassa laaja valikoima dippejä ja pähkinöitä – klassikkotuotteita jo nekin.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Tammer-Tukku

Tammer-Tukku

Vuonna 1954 perustettu Tammer-Tukku Oy on yksi Pohjois-Euroopan johtavista kuluttajatuoteyhtiöistä. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Tasangon Herkku

Tasangon Herkku

Vuonna 1978 perustettu Tasangon Herkkutuote sijaitsee Ylistarossa ja on yksi neljästä Malviala-konsernin leipomoista.

Tasangon Herkkutuotteella valmistuvat suussa sulavat pikkuleivät ja marengit, joka ovat vuosikymmeniä kuuluneet Suomalaiseen juhla- ja kahvipöytään.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Teddykompaniet

Teddykompaniet

Teddykompaniet valmistaa ja myy pehmoleluja, vauvatarvikkeita ja lahjatarvikkeita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Tefal

Tefal

Tefal käyttää tietotaitoaan teknologian, ergonomian, tuotteiden päivittäisen käytön ja kuluttajien tapojen aloilla selvittämään ja kehittämään ratkaisuja, tuotteita ja palveluja jotka parantavat jokapäiväistä elämää.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Toblerone

Toblerone

Toblerone on Mondelez internationalin omistama tuotemerkki joka valmistaa kolmion mallisia suklaamakeisia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Toms

Toms

Toms Group on vuonna 1924 perustettu makeisvalmistaja Tanskasta, joka valmistaa tuotteensa alustapitäen tasapainoittaen perinteitä ja uudistuksia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Toppits

Toppits

Toppits on vuonna 1899 perustettu kala- ja meriruokavalmistaja, joka keskittyy pakastettujen tuotteiden valmistukseen ja pakastamistarvikkeisiin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

TRESemmé

TRESemmé

TRESemmé on Unileverin omistama tuotemerkki joka valmisaa hiustenhoitotuotteita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Tri Tolonen

Tri Tolonen

Tri Tolosen Terveystuotteet
Matti Tolonen on laillistettu lääkäri, lääketieteen ja kirurgian tohtori, Helsingin yliopiston dosentti. Hänet tunnetaan yhtenä Suomen luontaislääketieteen uranuurtajista. Life-ketju valitsi Tolosen ensimmäiseksi Vuoden terveysvaikuttajaksi (2009).

TriTolonen valmistui lääkäriksi 1969 Helsingin yliopistosta ja väitteli tohtoriksi 1974 Turun yliopistosta. Hänet nimitettiin Helsingin yliopiston kansanterveystieteen dosentiksi 1978. Tolonen on toiminut työterveysopin professorina Tampereen yliopistossa, asiantuntijalääkärinä sosiaali- ja terveysministeriössä sekä ylilääkärinä lääkintöhallituksessa ja Työterveyslaitoksessa.

Tri Tolonen toimi 1980-luvulla Maailman Terveysjärjestön (WHO) asiantuntijana (temporary adviser) Euroopan aluetoimistossa Kööpenhaminassa ja päämajassa Genevessä.

Tri Tolonen on toiminut pitkään käytännön lääkärinä sairaaloissa, yksityisvastaanotolla ja työterveyslääkärinä muun muassa Suomen IBM:ssä, Mercantilessa, Fazerilla ja Stockmannilla. Tri Tolonen on nykyään eläkkeellä, hän asuu Espanjassa, eikä pidä enää vastaanottoa.

Tri Tolonen on kehittänyt monia uusia valmisteita ja menetelmiä itsehoitoon. Hänen valmisteensa ovat tunnettuja merkkituotteita. Carnosin- ja E-EPA-perheet ovat Suomen suosituimpia itsehoitovalmisteita. Kesällä 2009 tohtori Tolonen toi Suomeen suuren suosion saavuttaneen berberiinin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

True BCAA

True BCAA

True BCAA -juomat ovat todellinen energiajuoma innovaatio Ruotsista. Ne sisältävät runsaasti BCAA aminohappoja mutta ei lainkaan lisättyä sokeria. Aminohappojen lisäksi juoma sisältävät vihreistä kahvipavuista saatua luontaista kofeiinia. True BCAA -juomat sisältävät enemmän kofeiinia, kuin tavanomaiset energiajuoma, siksi sitä ei kannata nauttia ennen nukkumaanmenoa.

True BCAA -juomia on saatavilla neljää makua Mansikka & Gojimarja, Mustikka & Acai, Sitrus sekä Päärynä & Lime.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Tulip

Tulip

Tulipin historia ylettyy vuoteen 1887 asti, ja yritys on ylpeä taidostaan yhdistää pitkiä perinteitään ja taitavaa käsityötään nykyaikaisten ruuanvalmistus prosession kanssa ja keskittyy ruoan turvallisuuteen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Turun Sinappi

Turun Sinappi

Turun Sinappi on vuonna 1948 perustettu yritys joka valmistaa sinappeja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Twinings

Twinings

Yli kolmesataa vuotta sitten Thomas Twining osti Master Tom's Coffee House -nimisen kahvilan Devereux Courtista, Lontoon Strandilta. Sijainti oli täydellinen. Kahvilassa vieraili säännöllisesti lakimiehiä, akateemikkoja, lääkäreitä ja kirjailijoita. Lontoossa oli tuolloin yli 2 000 kahvilaa, joten kilpailu oli kovaa. Thomas Twining ei tyytynyt tarjoilemaan asiakkailleen laadukasta teetä. Hän alkoi pian myydä teetä myös kotona keitettäväksi.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Töysäläinen

Töysäläinen

Etelä-Pohjanmaalla, elinvoimaisessa Alavuden Töysässä sijaitseva Töysäläinen valmistaa piparkakkuja, korppuja ja vohveleita. Piparkakut ja korput ovat ryhmänsä markkinajohtajia Suomessa.

Töysäläisen herkullisia vohveleita tehdään jatkossa yhä enemmän: uusi, maailman huippua edustava vohveleiden tuotantolinjasto takaa laadukkaan maun ja tehokkuuden samaan aikaan!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Uncle Ben's

Uncle Ben's

Uncle Ben’s® -riisi saapui Eurooppaan toisen maailmansodan jälkeen. Pohjoismaissa tuotemerkki lanseerattiin vuonna 1968.
Vuosienkin jälkeen pakkauksen hymyilevät kasvot ovat samat. Uncle Ben's® perustuu edelleen samoihin periaatteisiin ja taitoon, ja sen ansiosta jokaisella perheellä on joka päivä mahdollisuus valmistaa yhdessä monipuoliset ja herkulliset ateriat. Voit valita basmatiriisin, jasmiiniriisin, pitkäjyväisen tai täysjyväriisin välillä, ostaa ne irtonaisina tai keitinpussissa... puhumattakaan maukkaista kastikkeista. Muuta et riisin valmistukseen tarvitse - ja lopputulos on aina yhtä onnistunut!
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Unilever

Unilever

Kuluttajien etsiessä ravitsemuksellisesti tasapainoisia elintarvikkeita tai herkullisia jäätelöitä, edullisia hygienisia saippuoita, ylellistä shampoota tai arkipäivän kodinhoitotuotteita, on todennäköistä, että he valitsevat jonkin Unileverin tuotemerkeistä. Seitsemällä kymmenestä kotitaloudesta ympäri maailman on vähintään yksi Unileverin tuote, ja maailman johtavien kotitaloustuotteiden merkkivalikoimaan kuuluvatkin muun muassa Lipton, Knorr, Dove, Axe, Hellmann’s ja Omo. Kuluttajien paikallisiin tarpeisiin suunniteltuja Unileverin tuotemerkkejä ovat esimerkiksi Blue Band, Pureit ja Suave.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Urtekram

Urtekram

Urtekram on perustettu Kööpenhaminassa 1972. Urtekram International A/S sijaitsee Tanskassa, luonnonkauniissa Mariagerin kaupungissa. Vuodesta 2015 Urtekram on ollut osa Midsona AB, joka sijaitsee Malmössä, Ruotsissa.
Urtekramin tuotteita myydään yli 36 maassa Skandinaviassa, EU:ssa, Venäjällä, Lähi-idässä, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa. Suurin osa elintarvikkeiden viennistä suuntautuu muihin Pohjoismaihin, kun taas muualle maailmaan Urtekram vie pääsääntöisesti luomusertifioitua kosmetiikkaa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Vaasan

Vaasan

Vaasan Oy on suomalainen leipomoalan yritys, jolla on toimintaa Suomen lisäksi myös Baltian maissa. Vaasan tuotevalikoima koostuu leivistä ja leivonnaisista. Vaasan tuntee suurta ylpeyttä saadessaan valmistaa Suomen suosituinta leipää, Vaasan Ruispaloja. Vaasan muita tunnettuja tuotemerkkejä ovat mm. Vaasan Kauratyynyt ja Vaasan Taika.

Vaasan on leiponut Suomessa jo vuodesta 1849 lähtien ja onkin Suomen vanhin valtakunnallinen leipomoalan toimija. Vaasalle on alusta alkaen ollut tärkeää leipoa juuri sellaista leipää, kuin suomalaiset haluavat, ja pitää yllä rikasta leipäkulttuuria. Vaasan leipoo paikallisesti viidessä leipomossa, jotka sijaitsevat Kiimingissä, Vammalassa, Kuusankoskella, Kotkassa ja Vantaalla.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Valio

Valio

Valio on maitoalan edelläkävijä koko maailmassa, jonka Tutkimus- ja tuotekehityks on yksi maailman arvostetuimmista elintarviketeollisuuden tutkimusyksiköistä.

Valio tuotteet kuuluvat laadultaan maailman huipulle. 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Vanajan

Vanajan

Vanajan Oy on perinteikäs, innovatiivinen ja kehittyvä keksitehdas Hämeenlinnassa – Suomen sydämessä. Yrityksen taustalla on monipuolista osaamista ja poikkitieteellistä koulutusta. Yrityksen omistajat vastaavat myös yrityksen operatiivisesta toiminnasta. Yrityksen omistuspohja on täysin suomalainen ja Vanajan Keksit Oy haluaa ylläpitää ja jatkaa Kantolan vuosikymmenien leivontaperinteitä.

Vanajan suussa sulavien vohveleiden, maukkaiden keksien ja rapeiden korppujen valmistamisen taustalta löytyy kolme tärkeää tuotantotekijää – ensiluokkaiset raaka-aineet, osaava ja motivoinut henkilökunta sekä korkealaatuinen tuotantoteknologia.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Varta

Varta

Varta on Johnson Controls Inc.:in omistama tuotemerkki joka valmistaa pääasiallisesti akkuja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Vetzyme

Vetzyme

Vetzyme on Delivet Oy:n omistama tuotemerkki, joka valmistaa terveystuotteita lemmikeille.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Via Naturale

Via Naturale

Via Naturale Oy on vuonna 1992 perustettu suomalainen luontaistuotealan tukkuyritys. Kehitämme aktiivisesti hyvinvointia edistäviä terveystuotteita nykyaikaisen teknologian avulla. Yhdistämällä tuoreimman tiedon ja taidon tuotamme korkeatasoisia ravintolisiä sinun käyttöösi.

Via Naturale Oy:n kotimainen, laadukas osaaminen on tunnustettu virallisesti – yritys on hyväksytty Suomalaisen Työn Liiton jäseneksi ja samalla yritykselle on myönnetty lupa käyttää Avainlippu -alkuperämerkkiä tuotteissa. Avainlippu on yksi Suomen tunnetuimmista ja arvostetuimmista merkeistä. Avainlippu kertoo paitsi tuotteen korkeasta kotimaisuudesta myös tuotteen valmistajan arvoista. Merkki kertoo myös tuotteen laadusta, turvallisuudesta ja valmistajan vastuullisesta

Via Naturalen tuotteita ovat myös suosittu Hyvän Olon luontaistuotesarja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Vida

Vida

Vida on puhtaasti suomalainen vitamiini- ja hivenainesarja. Kaikki Vida-tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Näin jokaisen tuotteen koostumus on harkittu loppuun asti juuri suomalaisten tarpeita ajatellen. Tuotekehitys tähtää myös käytön helppouteen. Jokaisen Vidan annostus on selkeä: 1 päivässä. Jo pakkaus kertoo annostelun.

Vida on vahva suomalainen. Ja ylpeä alkuperästään!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Viljatuote

Viljatuote

Virtasalmen Viljatuote on erikoistunut luonnostaan gluteenittomien jauhojen ja jauhoseosten valmistamiseen. Kaikki Viljatuotteen tuotantotilat ovat vain gluteenittomien tuotteiden käytössä ja Viljatuote huolehtii elintarviketurvallisuudesta omavalvonnalla ja säännöllisillä laboratoriotesteillä.

Viljatuotteen omassa myllyssä jauhetaan tattaria ja riisiä, joiden lisäksi valikoimasta löytyy runsaasti tuotteita maissista (GMO-vapaa), hirssistä, pellavasta, tummasta tefistä ja leivonnan apuaineena käytettävästä psylliumista. Näiden ohella valikoimassa on useita gluteenittomia kauratuotteita.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Villaweiste

Villaweiste

K.A.Weiste Oy on suomalainen perheyritys, joka on luonut joulun tunnelmaa koteihin kautta Euroopan jo vuodesta 1924.
Weiste on yksi johtavista ja vanhimmista joulukoristeiden valmistajista Euroopassa – tänä päivänä Pohjoismaiden ainoa. Weiste brändi merkitsee perinteitä, laatua, ammattitaitoa ja luotettavuutta yhdistettynä innovatiiviseen tuotesuunnitteluun.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Vitabalans

Vitabalans

Vitabalans kehittää, valmistaa ja markkinoi reseptilääkkeitä, itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä ja eläinvalmisteita.

Tuotteet valmistetaan GMP-määräykset täyttävässä lääketehtaassamme, jossa tuotteiden laadun takaavat oma tuotekehitys, laadunvalvonta ja laadunvarmistus.

Vitabalansin tuotevalikoima on erittäin laaja kattaen resepti- ja itsehoitolääkkeitä sekä ravintolisiä. Kaikki tuotteemme ovat oman tuotekehityksemme tulosta. Tuotteiden rekisteröinti ja tuotanto sijaitsevat Hämeenlinnassa. Tuotanto tehdään kolmessa eri tehtaassa, joista yhdessä tuotetaan lääkkeet, toisessa ravintolisät ja kolmannessa maitohappobakteereja sisältävät tuotteet. Tuotantomme mahdollistaa myös jauheiden, liuoksien ja voiteiden valmistuksen.


Tällä hetkellä Vitabalans työllistää noin 170 henkilöä, joista 60 työskentelee vientimaissa sijaitsevissa tytäryhtiöissämme. Henkilökuntaamme kuuluu lääkealan asiantuntijoita, mm. lääkäreitä, proviisoreita, farmaseutteja, kemistejä ja laborantteja, sekä erikoistehtäviinsä koulutettuja työntekijöitä.

Vitabalans aloitti ulkomaanviennin vuonna 1995. Yrityksellämme on tytäryhtiöt Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa, Tsekin tasavallassa, Slovakiassa, Unkarissa, Sloveniassa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Saksassa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Vitabalans Lemmikit

Vitabalans Lemmikit

Vitabalans Oy on yksityisomistuksessa oleva suomalainen lääketehdas, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä, lääkinnällisiä laitteita sekä eläinten täydennysrehuja ja hoitotuotteita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Vitaplex

Vitaplex

Vitaplex Tuotteet

Vitaplex tuotteet sisältävät päivittäin tarvitsemasi vitamiinit, hivenaineet ja omega-3:n. Vitamiinitarpeet vaihtelevat elämäntilanteen mukaan - tutustu Vitaplexin sivuilla olevaan vitamiinitaulukkoon, josta löydät lisätietoa juuri sinulle sopivasta vitamiinimäärästä.

Kaikki Vitaplex-tuotteet ovat laktoosittomia, maitoproteiinittomia, gluteenittomia, hiivattomia ja sokerittomia.

Ravintolisiä ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuotteet on säilytettävä pienten lasten ulottamattomissa, kuivassa ja huoneenlämmössä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Vivania

Vivania

Vivania on kotimainen kauneudenhoidon tuotesarja, joka sisältää lisäravinteita sekä luontaiskosmetiikkaa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Voimaruoka

Voimaruoka

Voimaruoka Wholefood 360 Superfood
 
Voimaruoka on laadun merkki, se on kotimainen superfood tuoteperhe, joka sisältää maailman tehokkaimmat superfoodit sekä lisäksi ainutlaatuiset Wholefood 360 sarjan superfood-proteiinisekoitukset.
 
Valikoimiin kuuluvat useat marjat sekä jauheet unohtamatta tietenkään raakakaakaotuotteita. Kaikki Voimaruoka superfoodit ovat joko luomua tai muutoin puhtainta mahdollista laatua. Ne ovat helppokäyttöisiä ja pakkauksista löytyy hyviä vinkkejä niiden käyttöön arkiruoissa ja leivonnassa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Vuohelan Herkku

Vuohelan Herkku

Vuohelan Herkku on suomalainen leipomo joka valmistaa gluteenittomia tuotteita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Wasa

Wasa

Wasa on vuonna 1877 perustettu leipomo, joka on vuodesta 1919 asti ollut maailman suurin näkkileivän valmistaja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Weekend Snacks

Weekend Snacks

Weekend Snacksit tulevat Suomen pienimmästä kaupungista Kaskisista. Perheyritys on valmistanut herkullisia pikkusuolaisia kuluttajan toiveita tarkasti kuunnellen jo parinkymmenen vuoden ajan.
Weekend Snacksille on tärkeää toimia perheenä yhdessä ja työllistää Suomessa sekä kehittää asiakkaille maistuvia hyvän mielen tuotteita ilman turhia lisäaineita.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Whiskas

Whiskas

Laadukkaista Whiskas kissanruoista löydät sopivan ruoan lemmikkisi jokaiseen elämänvaiheeseen.

Whiskas, sitä kissa ostaisi!
Selaa tuotemerkin tuotteita »