Naturdiet - tuotteet

Naturdiet Tuotteet

Erittäin vähäkalorisen ruokavalion (VLCD) ja vähäkalorisen ruokavalion (LCD) tuotteet on kehitetty yhdessä lääketehtaiden kanssa, unohtamatta ruuan tärkeintä osaa, makua.

Naturdiet juomat, patukat ja keitot ovat herkullisia ateriankorvikkeita vähillä kaloreilla. Silti ne sisältäen kaiken sen, mitä kehosi tarvitsee, kuten vitamiinit ja kivennäisaineet. Naturdiet tuoteperheeseen kuuluu laaja valikoima erimakuisia ja tyyppisiä tuotteita: patukat, shake-juomat, drinkmixit eli juomajauheet, smoothiet ja lämpimäksi ruuaksi keitot.

Naturdiet -tuotteet on valmistettu erityisesti laihduttamista ja painonhallintaa silmälläpitäen, mutta niiden ravintorikas sisältö sopii mainiosti myös paljon treenaaville. Tuotteet ovat lääketehtaiden kehittämiä, joten ne sisältävät kehosi päivittäin tarvitemat kivennäisaineet, vitamiinit, proteiinit, kuidut, hiilihydraatit ja mineraalit.

Naturdiet Juomat

Juomia on kolmea erilaista. Drinkmix on juomajauhe, joka sekoitetaan veteen. Shake on puolestaa valmista juotavaksi, aivan kuten smoothiekin, mutta smoothie on aavistuksen paksumpaa. Drinkmix ja Shake -juomia voidaan käyttää ainoana ravinnonlähteenä nk. VLCD-ruokavaliossa. VLCD tulee sanoista ”Very Low Calorie Diet” joka tarkoittaa suomeksi ”Erittäin Vähäkalorinen Ruokavalio”.

Naturdiet Keitot

Keittoja löytyy kahta makua, tomaatti ja thai. Keitot on helppo valmistaa, sillä ne sekoitetaan kuumaan veteen. Keitot soveltuvat juomien tavoin VLCD -ruokavalioon.

Naturdiet Patukat

Patukoita on useita makuvaihtoehtoja ja ne sopivat mainiosti kiireiseen nykyaikaan, jolloin ei aina ehdi valmistaa ruokaa. Myös patukat soveltuvat VLCD -ruokavalioon.

Naturdiet Ruokavalio

Naturdiet tuotteita voidaan käyttää ainoana ravinnonlähteenä jopa kolmen viikon ajan. Pitemmissä dieeteissä on syytä keskustella asiasta lääkärin kanssa. Mikäli et dieetin aikana syö mitään muuta, kuin Naturdiet ateriankorvikkeita, painosi tippuu varmasti.

Mikäli tarkoituksesi ei ole pudottaa painoa nopeasti, kovinkaan paljoa, tai haluat ylläpitää nykyistä painoasi, voit vaihtaa esimerkiksi yhden päivittäisistä aterioistasi yhteen Naturdiet tuotteista. Naturdiet tuotteet ovat myös mainio valinta, jos haluat yksinkertaisesti terveellisiä välipaloja.

Tuotteet sisältävät runsaasti proteiinia, joten ne soveltuvat laihduttajien ja painontarkkailijoiden lisäksi mainiosti myös paljon liikkuville henkilöille.

Lisätietoa tuotteista valmistajan sivuilta: www.naturdiet.fi

Verkkokaupastamme löydät myös laajan valikoiman muiden valmistajien ateriankorvikkeita.
Tuotteet 1 - 3  (Yhteensä 3)
Naturdiet Mealbar-patukka Vadelma-Lakritsi, 56g - Patukat - 7350028545377 - 1
Naturdiet
1,60 €
Heti varastosta
Naturdiet Mealbar-patukka Salty Caramel, 57g - Patukat - 7350028545384 - 1
Naturdiet
1,60 €
Heti varastosta
Naturdiet Smoothie Vadelma Granaattiomena, 330ml - Pirtelöt & Smoothiet - 7350028543793 - 1
Naturdiet
1,95 €
Useita vaihtoehtoja