Muurla - tuotteet

Muurlan juuret ovat kotimaisessa lasinvalmistuksessa, joka takaa vuosikymmenien kokemuksen tuotannosta ja suunnittelusta. Inspiraatio suunnitteluun syntyy puhtaasta luonnosta, eri vuodenajoista, sekä halusta kohdata tuotteiden jokapäiväisen käytön vaatimukset. Parhaat tuotteet syntyvät suomalaisen muotoilun, käytettävyyden, ja vuosikymmenten tuotanto-osaamisen yhdistelmästä.

Suomalainen tekeminen ja kotimainen tuotanto ovat edelleen tärkeässä roolissa, sillä kaikki tuotteet pyritään valmistamaan mahdollisimman lähellä, mikäli se ei ole kotimaassa mahdollista. Muurlan tuotteiden suunnitteluprosessin lähtökohtana toimivat suomalainen puhdaslinjainen muotoilu, laadukkaat materiaalit ja käytettävyys. 

Materiaalivalinnoista, kuten suomalaisesta puusta, laadukkaasta lasista ja kestävästä emalista syntyy ajattomia sekä katseen kestäviä tuotteita jokaiseen kotiin ja sisustukseen. Haluamme luoda ihmisille helppokäyttöisiä tuotteita, jotka ilahduttavat ja kestävät vuodesta toiseen.

Oman suunnittelun lisäksi tuoteperheitä syntyy yhteistyössä ulkopuolisten suunnittelijoiden kanssa, sekä lisenssiyhteistöiden kautta.Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat tällä hetkellä valitettavasti päässeet loppumaan.