Karin Havupuu-Uutejuoma - tuotteet

Karin Havupuu-Uutejuoma

Karin Havupuu-uutejuoma on kotimainen tuote, joka on valmistettu täysin kotimaisesta länsirannikon männystä ja on virallinen Luomu-tuote. Yhteen grammaan valmista havupuu-uutetta on käytetty 0,3 grammaa nuoren männyn kuorta ja nilaa. Nila puolestaan on suomalaisille tuttu aine, sillä siitä on aikoinaan tehty myös pettujauhoa pettuleipiä varten.

Karin Havupuu-uutejuoma tarkka valmistusprosessi

Havupuu-uutejuomaa valmistettaessa männyn kuori ja nila irrotetaan huolellisesti ja varovaisesti puun pinnasta juuri tähän tarkoitukseen suunnitellulla laitteella. Näin toimittaessa varmistetaan, että kaikki ravintoaineet saadaan varmasti talteen. Havupuu-uutejuoman valmistaminen uuttamalla on tarkka prosessi, jonka jokainen vaihe kuten uuttamisaika sekä -lämpötila ovat tarkasti määriteltyjä. Karin Havupuu-uutejuoma on Turun Yliopistossa tutkittu luonnontuote, joka valmistetaan puhtaaseen kotimaiseen lähdeveteen. Turun Ylipiston tutkimuksen mukaan Karin Havupuu-uutejuomassa on merkittävä määrä fenolisia yhdisteitä, peräti 489 mikrogrammaa.

Karin Havupuu-uutejuoma tutkittuja tuloksia

Fenoliset yhdisteet puolestaan ovat kasvia, tässä tapauksessa mäntyä, suojaavia luonnollisia yhdisteitä. Ne suojaavat puuta esimerkiksi liialliselta UV-säteilyltä, viruksilta, bakteereilta ja tuhohyönteisiltä. Näitä fenolisia yhdisteitä on runsaasti myös Karin Havupuu-uutejuomassa, niitä ovat esimerkiksi katekiini, resveratoli ja muut flavonoidit. Lisäksi Karin Havupuu-uutejuomassa on VTT:n tutkimuksen mukaan yli 40 erilaista kivennäis- sekä hivenainetta. Helsingin yliopisto puolestaan havaitsi tutkimuksissaan Karin Havupuu-Uutejuoman antioksidanttitehon 95-prosenttiseksi.

Karin Havupuu-uutejuomaa on valmistettu jo vuodesta 1975 Kari Herttuan reseptin mukaisesti. Havupuu-uutejuoma on hyvä esimerkki luonnonmukaisten tuotteiden vaikutuksesta elimistön hyvinvointiin. Lääketiede on useiden tutkimuksien avulla vahvistanut, että useat taudit johtuvat vapaiden radikaalien toiminnasta elimistössämme, joka johtaa sisäisiin tulehduksiin ja sitä kautta tuhoaa solujen elinvoimaa. Karin Havupuu-uutejuoma sisältää runsaasti juurikin niitä luonnonmukaisia ravintoaineita, joita elimistömme tarvitsee päivittäisen vastustuskyvyn luomiseen ja vapaiden radikaalien tuhoamiseen.

Aloita aamusi heti heräämisen jälkeen lasillisella Karin Havupuu-uutejuomaa ja takaat päivällesi loistavan startin! Maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi Kari suosittelee käyttämään Havupuu-Uutejuoman ohessa myös C-Vitamiini valmistetta. Lisätietoja tuotteesta löydät valmistajan sivuilta.

Tuotteet 1 - 2  (Yhteensä 2)
Karin Havupuu-Uutejuoma, 600ml - Vatsa & Suolisto - 6418419095014 - 1
ALE -7%
Karin Havupuu-Uutejuoma
alk. 4,99 €5,39 €
Useita vaihtoehtoja
Karin Havupuu-Uutejuoma, 4x600ml - Ostoskorituotteet - 64184190950144 - 1
ALE -7%
Karin Havupuu-Uutejuoma
19,96 €21,56 €
Saatavuus 149 kpl