Raakasuklaa

Raakasuklaa eroaa ”tavallisesta” suklaasta siinä, että raakasuklaata valmistettaessa kaakaopapuja ei missään vaiheessa kuumenneta yli 42 oC lämpötilan. Tavallisissa suklaissa kaakaopavut paahdetaan yleensä 130-400 oC lämmössä ja niihin lisätään lisäaineita. Tästä johtuen monet kaakaon entsyymit, antioksidantit sekä ravinteet häviävät suklaata valmistettaessa.

Lisäksi raakasuklaa sisältää yleensä vain 4-7 eri raaka-ainetta (kaakaojauhetta, kaakaovoita, kookossokeria, hedelmiä tai siemeniä). Tavalliset suklaat taas sisältävät lisäksi maitoa, soijaa, makeutusaineita, säilöntäaineita ja makuaineita sekä muusta kuin kaakaosta tulevia rasvoja.

Tuotteet 1 - 3  (Yhteensä 3)
Hyvän Olon Arriba Raakakaakaojauhem 250g - Leivonta ja Ruoanlaitto - 6417612820690 - 1
Hyvän Olon
8,95 €
Heti varastosta
Puhdas+ Collagen Raw Chocolate Minttu - Raakasuklaa - 6430050004187 - 1
Puhdas+
2,79 €
Heti varastosta
Puhdas+ Collagen Raw Chocolate Hasselpähkinä - Raakasuklaa - 6430050004200 - 2
Puhdas+
2,79 €
Heti varastosta