Colonic Plus Maitohappobakteeri, 50kaps

Tuotekoodi: 6428300002557
Hankintatukku
Colonic-Plus-Maitohappobakteeri,-50kaps-6428300002557-1.jpg
13,95 €
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Toimituskulut alk. 5,90 €
 Lisää ostoskoriin
Sisältää kahta laktoositonta maitohappobakteerikantaa, Lactobacillus acidophilus LA-5™ ja Bifidobacterium BB-12™.

Toimituslupaus
Arkisin ennen kello 14:30 tehdyt tilaukset lähtevät varastostamme samana arkipäivänä ja ovat perillä seuraavana tai sitä seuraavana arkipäivänä.

Ilmaiset Palautukset
Kaikilla tuotteillamme on 14 vrk palautusoikeus. Ilmainen palautus onnistuu, kun ilmoitat meille palautuksesta ennen kuin palautat tuotteet.

Iloinen Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu arkisin 9:00-15:00.
Puh: 0444 766 720
Email: asiakaspalvelu@picknpay.fi

NOPEAT TOIMITUKSET!
Postimaksu yli 49,90€ tilauksille 2,90€*
Postimaksu yli 79,90€ tilauksille 0€*
*Alle 34kg tilaukset, hinnat eivät koske postin kotiinkuljetusta.

Maitohappobakteerikapselit

Sisältää kahta laktoositonta maitohappobakteerikantaa, Lactobacillus acidophilus LA-5™ ja Bifidobacterium BB-12™, joilla on suoritettu yli 25 kliinistä koetta. Ne on valmistettu ainutlaatuisella menetelmällä, jolla estetään mahalaukun happoja tuhoamasta hyötybakteereja. Kapselin kuori hajoaa mahalaukussa, jolloin kapselin sisältämät polysakkaridit muodostavat maitohappobakteereja suojaavan hyytelön, joka hajoaa vasta ohutsuolessa vapauttaen maitohappobakteerit elävinä vaikutusalueellaan.

Bakteerikannat on tutkittu erittäin perusteellisesti, muun muassa niiden säilyvyys huoneenlämmössä, sekä niiden selviytyminen mahanesteessä.

Lactobacillus acidophilus LA-5™ ja Bifidobacterium BB-12™ maitohappobakteerit sopivat jatkuvaan käyttöön.

  • Entsyymit ovat proteiineja, jotka vaikuttavat erilaisissa biokemiallisissa reaktioissa.
  • Ikääntyessä elimistön luontainen entsyymituotanto alkaa vähetä.
  • Mikäli ruuansulatusentsyymejä ei ole riittävästi, ruoka ei sula ja alkaa kuormittaa suolistoa ja koko elimistöä. Näin siis koko elimistön terveys riippuu ruuansulatusentsyymien toiminnasta.
  • Colonic Plus® Gluteeninpilkkojakapselit helpottavat viljan gluteenin aiheuttamaa yliherkkyyttä sekä maidon kaseiini-proteiiniin liittyviä epämiellyttäviä vatsaoireita kuten turvotusta ja vatsakipuilua.

Pakkauskoko: 50 kapselia

Ainesosat: Glukoosi, Perunatärkkelys, Liivate (kapselin kuori, naudasta), Lactobacillus acidophilus LA-5™ ja Bifidobacterium BB-12™ (yhteensä vähintään neljä mrd maitohappobakteeria/kaps. valmistushetkellä), Paakkuuntumisenestoaine E 460, Pintakäsittelyaine E 470b, Väri E 171 (kapselin kuori). Saattaa sisältää jäämiä maitoproteiinista.

Annostus: Aikuiset: 1-3 kapselia päivässä veden kera ruoan yhteydessä. Matkustettaessa 1 kapseli kolmasti päivässä aloittaen 2 päivää ennen matkaa ja jatkaen 2 päivää matkan jälkeen. Antibioottikuurin yhteydessä 2-3 kapselia päivässä 3 tuntia antibioottien ottamisen jälkeen ja jatkuen viikon kuurin päättymisen jälkeen. Lapset yli 1 v: 1 kapseli päivässä, kapseli avataan ja sisältö sekoitetaan ruokaan.

Säiltys: Huoneenlämmössä

Ravintosisältö: Vuorokausiannos 1-3 tablettia sisältää Lactobacillus acidophilus LA-5™ ja Bifidobacterium BB-12™ -kantaa. Yhteensä vähintään 4-12 miljardia maitohappobakteeria

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@picknpay.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Postista 6,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 6,90 €
Nouto Matkahuollosta 6,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Lavarahti 124,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 79,90 €:n ostoksista.
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €